Με προκρίσεις και πολύ καλές εμφανίσεις γύρισαν από την Κοζάνη όπου πραγματοποιήθηκε το τελευταίο ανοικτό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ για τη φετινή σεζόν οι αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Νικηφόρος Μύρος, Κίμωνας Μήτκας και Θεοδώρα Βασιλειάδου.

Διαβάστε τι ακριβώς έγινε μέσα από το δελτίο Τύπου του Εθνικού:

«Τα φώτα των ανοιχτών πρωταθλημάτων έσβησαν με τον ομορφότερο τρόπο στη πόλη της Κοζάνης με τους δεκαέξι καλύτερους αθλητές κάθε κατηγορίας να παίρνουν μέρος στο μεγάλο τελικό. Ο Εθνικός συμμετείχε στο μεγάλο τελικό των όπεν με τρεις άξιους αθλητές, την κορασίδα Βασιλειάδου Θεοδώρα και τους παμπαίδες Μύρο Νικηφόρο και Μήτκα Κίμωνα αθλητές οι οποίοι πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο συμπληρώνοντας την απαραίτητη ποσόστωση και τους ανάλογους βαθμούς (μετάλλια στα τουρνουά) και κλείδωσαν τη συμμετοχή τους στους ΤΟP 16 αθλητές. Στον αγωνιστικό χώρο και στη κατηγορία των κορασίδων η Θεοδώρα έκανε πράματα και… θαύματα στη κατηγορία της καθώς χωρίς να είναι φαβορί πέρασε πρώτη από τον όμιλο της με τρεις σπουδαίες νίκες και εξασφάλισε την είσοδο της στην 8άδα της διοργάνωσης !!! Αποδίδοντας σπουδαίο πινγκ-πονγκ η Θεοδώρα έχασε στις λεπτομέρειες την είσοδο στα μετάλλια τερμάτισε στην προνομιούχα 8η θέση. Η ομάδα των παμπαίδων του Εθνικού Νικηφόρος και Κίμωνας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων του δυσκολότερου τουρνουά καθώς συμμετείχαν οι 16 καλύτεροι παμπαίδες. Ο Μύρος με αρκετές νίκες σε αξιόλογους αντιπάλους κατάφερε να τερματίσει στην εξαιρετική έκτη θέση ενώ ο συμπαίκτης του και κατά ένα χρόνο μικρότερος Μήτκας πήρε πολύτιμες εμπειρίες τερματίζοντας στην 10η θέση μία θέση αρκετά καλή καθώς ο Μήτκας έχει άλλη μια χρονιά στη κατηγόρια και δείχνει πως το μέλλον είναι μπροστά του.

Ο προπονητής των αθλητών Νικολακάκης Ανδρέας έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει των πανελλήνιων πρωταθλημάτων που ακολουθούν, ενώ παράλληλα η διοίκηση του τμήματος συγχαίρει τους αθλητές για την τεράστια προσπάθεια καθώς και του γονείς που στέκονται αρωγοί στη προσπάθεια των παιδιών».

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Φωτογραφία: Piccollage

Προηγούμενο άρθροΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 2015
Επόμενο άρθροΡώσσιος Χρήστος: Υπογράφουμε νέο συμβόλαιο εμπιστοσύνης με τους παραγωγούς. Σταδιακά μέχρι Σεπτέμβριο η πληρωμή των παραγωγών