Πανέτοιμος για τα δύο πολύ σημαντικά τεστ του Ιουνίου σε Βερολίνο και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αλλά και στους Παραολυμπιακούς που έρχονται το Σεπτέμβρη έδειξε πως είναι ο αθλητής του ΟΦΘΑ και του Ηρόδικου Δημήτρης Καρυπίδης.

Διαβάστε μέσα από το Δελτίο Τύπου τι έγινε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΑμεΑ στην Πορτογαλία και τα όσα δήλωσαν ο Καρυπίδης και ο προπονητής του Γιώργος Τυλιγαδάς:

«ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ FUNCHAL ΤΗΣ ΜΑΔΕΪΡΑ!!!

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ, στην κατηγορία S1 συμμετείχε ο αθλητής του Ηρόδικου και του ΟΦΘΑ Δημήτρης Καρυπίδης. Στα τρία αγωνίσματα που είχε όρια συμμετοχής, πραγματοποίησε ισάριθμα νέα ατομικά ρεκόρ και το κυριότερο πιστοποίησε τα όρια έχοντας δικαίωμα συμμετοχής και στα 2 παραολυμπιακά αγωνίσματα που έχει η αγωνιστική του κατηγορία, τα 50 και τα 100μ ύπτιο Ανδρών.

Ο προπονητής του Γιώργος Τυλιγαδάς δήλωσε ικανοποιημένος και συμπλήρωσε: «Είμαστε στην μέση της προετοιμασίας μας για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες και δεν υπάρχουν περιθώρια για ξεκούραση. Τον Δημήτρη τον περιμένει επίπονη δουλειά στη συνέχεια και τα αγωνιστικά τεστ στο Βερολίνο (9-12/6/2016) και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (25-26/6/2016) θα δείξουν την ικανότητά του στα δύσκολα. Του έχω εμπιστοσύνη για τη συνέχεια και είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστεί βελτιωμένος σε όλα τα επίπεδα»

Ο Δημήτρης Καρυπίδης δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ καλό τεστ ενόψει του δύσκολου αγωνιστικού προγράμματος που ακολουθεί με αποκορύφωμα τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ριο. Ελπίζω στους επόμενους δύο αγώνες που ακολουθούν τον Ιούνιο να είμαι υγιής και να καταφέρω να βελτιώσω και άλλο τις ατομικές μου επιδόσεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον προπονητή μου Γιώργο Τυλιγαδά και την οικογένειά μου που είναι συνοδοιπόροι σε αυτήν την προσπάθεια. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μου Δημήτρη Αντωνακάκη που η εμπειρία και η γνώση του είναι πολύ σημαντική για την επίτευξη των στόχων μας. Τέλος, σε όλα αυτά είναι δίπλα μου και τους ευχαριστώ πραγματικά για την στήριξη, οι εταιρείες: Farantouris Insurance & Financial Advisors, Wheel &Αφοι Κυριαλάνη».

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

Προηγούμενο άρθροΟ Ηλίας Τζιώρας στη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα στη Γραμματεία Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας
Επόμενο άρθροΠολυνομοσχέδιο ΥΠΕΣ: Νέα Αποκεντρωμένη Διοίκηση ΑΜΘ με έδρα την Κομοτηνή!