Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του
Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, οκτώ (8) κλοπές από καταστήματα, επιχειρήσεις και γραφεία στην Κομοτηνή, που είχαν διαπραχθεί το χρονικό διάστημα 29-11-2016 έως 23-12-2016.

Για την υπόθεση, συνελήφθη χθες (23-12-2016) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 29χρονο, διότι, χθες το μεσημέρι, αφαίρεσε από κατάστημα της πόλης ένα κινητό τηλέφωνο.

Στην κατοχή του βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο παρελήφθη από τον δικαιούχο του.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι ο δράστης, το παραπάνω χρονικό διάστημα, αφαίρεσε από άλλα επτά (7) καταστήματα, επιχειρήσεις και γραφεία στην Κομοτηνή, συνολικά πέντε (5) κινητά τηλέφωνα, ένα (1) πορτοφόλι και μία (1) μπλούζα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν δύο από τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα, το πορτοφόλι και η μπλούζα, τα οποία παραδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Προηγούμενο άρθροΧριστός ο ενανθρωπήσας Θεός ως «Το κοινόν πρόσωπον ημών»
Επόμενο άρθροΥιοθετήστε ένα αδέσποτο, με ένα κλικ στο Δήμο Ξάνθης