Το κατάστημα του  ΕΛΓΑ Αλεξανδρούπολης, επισκέφτηκαν σήμερα 1/8/2017 , μέλη της συντονιστικής Γραμματείας της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Έβρου.

Η αντιπροσωπεία της Ν.Ε , ενημερώθηκε από τον διευθυντή του ΕΛΓΑ Θράκης κ. Πανάγο Θανάση και τον υποδιευθυντή κ. Πανταζή Δημήτρη , για την δομή και τον τρόπο λειτουργίας του οργανισμού στην περιοχή μας . Επίσης έγινε ενημέρωση και για την τρέχουσα κατάσταση, μετά την καταστροφική χαλαζόπτωση που έπληξε το βόρειο τμήμα του νομού, και τις συνέπειες  του καύσωνα  σε όλο το νομό και ειδικότερα σε  κάποιες καλλιέργειες .

Τα στελέχη του Οργανισμού , αναφέρθηκαν και στην καλυτέρευση της κατάστασης σε σχέση με την κεντρική διοίκηση, όπως και στην πληρότητα γεωτεχνικών που υπάρχει πλέον στην υπηρεσία, με την οποία επιτυγχάνεται γρήγορη εκτίμηση των ζημιών .

Ετέθησαν και ζητήματα που αφορούν τον κανονισμό του ΕΛΓΑ , και συζητήθηκαν προτάσεις για την βελτίωση του, ώστε να υπάρχει πληρέστερη  κάλυψη των αγροτών .

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου στο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την αντιμετώπιση καταστροφών από χαλαζοπτώσεις
Επόμενο άρθροΟ πασαδόρος Michael Milstein στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης