Την 01-11-2017 και ώρα 11:30 στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας αντιπροσωπεία της Συνδικαλιστής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας, παρουσία του Γραμματέα του Δ.Σ της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ Χρήστου, συναντήθηκε με την Διευθύντρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Υποστράτηγο κα. ΜΗΝΙΑΤΗ Πηνελόπη.

Στη συνάντηση η οποία διήρκησε δύο  ώρες περίπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Γ.Ε.Ε Ορεστιάδας ενώ έγινε αναλυτική ενημέρωση του έργου που προσφέρει η Δ.Ε.Ε στην κοινωνία καθώς και τα τεράστια οφέλη τα οποία θα αποφέρει η ψηφιοποίηση.

Η Συνδικαλιστή Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας ευχαριστεί την κα. Υποστράτηγο για την εποικοδομητική συζήτηση και την  άμεση επίλυση μέρους των προβλημάτων που τέθηκαν,  ενώ η ίδια δεσμεύτηκε για την επίλυση και των υπολοίπων προβλημάτων στο άμεσο μέλλον, καθώς πρέπει να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια τα οποία δεν άπτονται της δικής της αρμοδιότητας.

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασία του Πολίτη
Επόμενο άρθροΔέσμευση και απόρριψη φορτίων σε προϊόντα προέλευσης Τουρκίας-Αζερμπαϊτζάν, συνολικής ποσότητας 100 τόνων