Τη νέα Διοίκηση του Ο.Λ.Α. επισκέφθηκε ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδος του κόμματος.

Ο Σταύρος Κελέτσης συνεχάρη το νέο Πρόεδρο και το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού, με τους οποίους συζήτησε το σχέδιο ανάπτυξης του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης.

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε από τους κυρίους Χατζημιχαήλ και Χατζηκωνσταντίνου για τα προβλήματα, τα τρέχοντα ζητήματα και την προοπτική των λιμενικών υποδομών του Ο.Λ.Α.

Δέσμευση για διαρκή συνεργασία με κοινό στόχο

Τόσο ο βουλευτής, όσο και η νέα Διοίκηση του Οργανισμού συμφώνησαν σε διαρκή συνεργασία, με κοινό στόχο την ανάπτυξη του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, καθώς και του συνόλου των υποδομών και των δραστηριοτήτων του Ο.Λ.Α.

Προηγούμενο άρθροΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: “Σε μια ακόμη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η διοίκηση Μέτιου επιδεικνύει περίσσευμα αλαζονείας”
Επόμενο άρθροΕυάγγελος Μυτιληνός: “Κατέθεσα συγκεκριμένες γραπτές προτάσεις για την καθαριότητα και το πράσινο , προς τον Δήμαρχο και τις δημοτικές παρατάξεις”