Το νησί της Σαμοθράκης, τόπο από τον οποίο κατάγεται, επισκέφθηκε το τελευταίο διήμερο ο Υποψήφιος Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας Μενέλαος Μαλτέζος.

Είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί όλο το νησί από άκρη σε άκρη, να συναντηθεί με τοπικούς φορείς , αλλά και απλούς κατοίκους.

Συνομίλησε μαζί τους , άκουσε τα ζητήματα που του έθεσαν, επισήμανε τις σημαντικές παρεμβάσεις που έγιναν για την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής τους τα προηγούμενα χρόνια, ενώ τους παρουσίασε και το νέο τετραετές σχέδιο της κυβέρνησης για την Ελλάδα και την περιοχή μας.

Κατά την επίσκεψή του στο νησί  ο Μενέλαος Μαλτέζος επισκέφθηκε πρότυπες επιχειρήσεις, αλλά και παραδοσιακά εργαστήρια που συμβάλλουν στην βελτίωση της τοπικής οικονομίας.

Κατά τις δηλώσεις που έκανε λίγο πριν αναχωρήσει από το νησί τόνισε τα εξής:

«Φεύγω πολύ περισσότερο αισιόδοξος από το πανέμορφο νησί μας, από την στιγμή που ήρθα. Συνάντησα τους νησιώτες συμπατριώτες μου και διαπίστωσα πως είναι ιδιαίτερα ενημερωμένοι για τα όσα έπραξε η κυβέρνησή μας τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και για όσα ετοιμάζεται να υλοποιήσει τα επόμενα χρόνια.

Με δέχθηκαν με πολύ αγάπη και ειλικρινά με έκαναν να νοιώσω πολύ όμορφα .

Η Σαμοθράκη μας αλλά και ο Νομός Έβρου αξίζουν πολλά.

Θα κάνουμε όλα όσα πρέπει για να βελτιώσουμε όλους τους δείκτες στο νησί μας.

Τους το υπόσχομαι ότι θα βρίσκομαι συνεχώς στο πλευρό τους.»

Προηγούμενο άρθροΕντυπωσίασε η Στρατιωτική Μουσική της 12ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού που συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής
Επόμενο άρθροΠαναγιώτης Φαραντάτος: «Η πορεία ως τον Έβρο»