Home ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη “Ενότητα για μια...

Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη “Ενότητα για μια Νέα πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης”

Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε την Παρασκευή 1 Μαρτίου η δημοτική παράταξη Ενότητα για μια Νέα πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Στην συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Παναγιώτη Καρτάλη συμμετείχαν ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Λαζόπουλος ,οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρήστος Μπετσίδης , Κώστας Πετρίδης , Δούκας Φραγκούλης , Βαγγέλης Γουμενίδης και Θανάσης Τσιαλιάφας.

Στη ενημέρωση που έγινε τέθηκαν στην παράταξη τα θέματα :

  • Των μειωμένων δεικτών εγκληματικότητας στην περιοχή μας .
  • Της υψηλής επιχειρησιακής ετοιμότητας για την αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν τον τομέα της ασφάλειας των πολιτών.
  • Της συστηματικής προσπάθειας για την μείωση των κυκλοφοριακών προβλημάτων.
  • Της επιτακτικής ανάγκης για μεταφορά της Αστυνομικής Διεύθυνσης σε σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο εκτός του κέντρου της πόλης
  • Της σημασίας προγραμμάτων κυκλοφοριακής αγωγής .

Μετά το τέλος της επίσκεψης ο Δημήτρης Λαζόπουλος τόνισε: έχει ιδιαίτερη σημασία η συνεργασία Δήμου και Αστυνομίας να είναι διαρκής και διευρυνόμενη . Η ασφάλεια των πολιτών και εύρυθμη λειτουργία της πόλης για την παράταξη μας είναι πρωταρχικής σημασίας..

Exit mobile version