Την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης επισκέφθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα Νικήτα Φραγκισκάκη και είχε συσκέψεις με τη συμμετοχή και υπηρεσιακών παραγόντων.

Ο κ. Φάμελλος ενημερώθηκε για το εύρος των αρμοδιοτήτων τους και τα προβλήματα των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης και συζήτησε θέματα προστασίας, διαχείρισης και χρηματοδότησης των δράσεων στα δάση, με ιδιαίτερη έμφαση στον προγραμματισμό της ανάρτησης των δασικών χαρτών, ενώ έδωσε οδηγίες για τον κατά χώρο και χρόνο προγραμματισμό των έργων για την αποκατάσταση των καμένων εκτάσεων στην Θάσο συνολικής χρηματοδότησης 4,15 εκατομμυρίων ευρώ.

Ενημερώθηκε, επίσης, για τα ευρωπαϊκά προγράμματα που υλοποιούν  οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης (LIFEGENMON, SEEMLA, LIFEFORESMT,WETAID) καθώς και τις νέες προτάσεις που έχουν υποβληθεί στα τρέχοντα Ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη 26χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 2 μη νόμιμους μετανάστες
Επόμενο άρθροΣτρατηγός Φραγκούλης Φράγκος: «Έλληνες ενωθείτε, η χώρα κινδυνεύει με αφανισμό!»