Τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, επισκέφτηκε ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Alexander Shcherbacov, την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η αποκατάσταση των ζημιών στο ρωσικό μνημείο που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού Αγ. Νικολάου καθώς και τρόποι πρόληψης παρόμοιων ενεργειών στο μέλλον. Επίσης, επίκεντρο της συνάντησης αποτέλεσαν οι ενέργειες αμφοτέρων που αφορούν στον τουρισμό και την ενίσχυση των επισκεπτών από τη Ρωσία. Τέλος, ο κ. Λαμπάκης ενημέρωσε τον Γενικό Πρόξενο για την πρόθεση του Δημάρχου Μπουργκάς, κ. Dimitar Nicolov, με την οποία είναι και ο ίδιος σύμφωνος, να προχωρήσουν σε τριμερή αδελφοποίηση ανάμεσα στους Δήμους Αλεξανδρούπολης, Μπουργκάς και Αγ. Πετρούπολης, μια συμφωνία με πολλαπλά οφέλη που δύναται να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη του εμπορίου και των μεταφορών μέσω των λιμανιών και του σιδηροδρόμου.

Προηγούμενο άρθροΕγκρίθηκε η σύναψη δημόσιας σύμβασης με αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή του έργου: «Εγκατάσταση Δημοτικού Σφαγείου στις Φέρες»
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της εταιρείας CS FERRIES , της οποίας το πλοίο που παραμένει δεμένο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης