Στον αντίκτυπο της επίσκεψης του Αμερικανού Πρέσβη στην Αλεξανδρούπολη, ο Στρατάρχης Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Διοικητής της ΧΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού «Έβρου» Υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, επισκέφθηκαν σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 2019 τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ιωάννη Ζαμπούκη.

Ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς διαβεβαίωσε τον νέο Δήμαρχο της πόλης ότι, η Στρατιωτική Υπηρεσία διαμέσου της διαρκούς παρουσίας της στην περιοχή με την ΧΙΙ Μεραρχία, θα παραμείνει προσηλωμένη στην αρίστη μέχρι σήμερα συνεργασία της με τις τοπικές αρχές και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης ειδικότερα.

Το αντικείμενο της επίσκεψης του Στρατάρχη, πέραν της εθιμοτυπικής σημασίας μετά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Δημάρχου, ήταν και η συζήτηση σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια του Δήμου για την ανάπτυξη της πόλης προς όφελος των κατοίκων της ευαίσθητης αλλά σημαντικότατης από γεωστρατηγικής απόψεως πρωτεύουσας του Έβρου.

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζονται οι εκδηλώσεις «Μνήμες …Ελπίδες» στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΗ «Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου» | Ε.ΠΟ.Φ.Ε. συγχαίρει τους Εβρίτες Παραολυμπιονίκες μας, μέλη της Εθνικής Ομάδας – Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και Δημήτριο Καρυπίδη