Τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, Yasuhiro Shimizu τον οποίον συνόδευαν εκπρόσωποι μεγάλων Ιαπωνικών εταιριών.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η Αλεξανδρούπολη και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής που απορρέουν από τη γεωστρατηγική της θέση και την προοπτική να εξελιχθεί σε ενεργειακό κόμβο.

Ο κ. Shimizu εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον της ιαπωνικής πλευράς για επενδύσεις και επιχειρηματικές δραστηριότητες τονίζοντας ότι το επιχειρηματικό περιβάλλον είναι ευνοϊκό και η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας αξιολογείται πλέον θετικά από την αγορά.

Από πλευράς του ο κ. Ζαμπούκης επεσήμανε ότι οι επενδύσεις στην περιοχή μας είναι ευπρόσδεκτες με την προϋπόθεση να είναι φιλικές προς το περιβάλλον και να γίνονται προς όφελος συνολικά των δημοτών και της τοπικής κοινωνίας.

Προηγούμενο άρθροΤο Zeus+Dione γιορτάζει μαζί με την Αγγελική Γιαννακίδου τα επιτεύγματα γυναικών που μας εμπνέουν με το έργο τους
Επόμενο άρθροΠερισσότεροι από 500 μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων συμμετείχαν στη δράση “Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους του Δήμου σου”