Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Α. Μιχαηλίδης και στελέχη του συνδυασμού της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α”, επισκέφθηκαν τον Εμπορικό σύλλογο της Αλεξανδρούπολης.
Στη συνάντηση που είχαν με τον κ. Κώστα Χατζημιχαήλ, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης και Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου καθώς και με τον εκπρόσωπο τύπου του συλλόγου τον Μιχάλη Νικολαΐδη, συζητήθηκαν τα εξής θέματα:
1. Το ηθικό ζήτημα των απευθείας αναθέσεων από πλευράς της δημοτικής αρχής σε ιδιώτες και επιχειρήσεις εκτός Έβρου – Θράκης, καθώς και την αποκλειστική επιλογή, σε άλλες περιπτώσεις, συγκεκριμένων εμπόρων εντός του δήμου μας.
2. Ζητήματα Λαϊκών αγορών και αθέμιτου ανταγωνισμού,
3. Το ζήτημα της ενδεχόμενης δημιουργίας ενός μεγάλου κλειστού εμπορικού κέντρου Mall.
4  Ενημέρωση για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall) που βρίσκεται στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.
5. Την απουσία διαλόγου για τα αντισταθμιστικά οφέλη σε ότι αφορά την δημιουργία του τερματικού σταθμού για το Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο (LΝG).

Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα επισκέψεων και περιοδειών της Δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α.” αλλά και στην ανάγκη συνεχούς επαφής και ενημέρωσης με τους φορείς, τους συλλόγους και φυσικά τους κατοίκους του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Υποψήφιος δήμαρχος –
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
“ΑΝΑ.Σ.Α.”

Προηγούμενο άρθροΕΠΕΙΓΟΝ έκκληση αιμοπεταλίων για νεαρό Εβρίτη!
Επόμενο άρθροΘεολογική ιχνηλασία στα πρόσωπα και γεγονότα της Θείας Eνανθρωπήσεως (Γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)