Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Λαζόπουλου στο νοσοκομείο – Δήλωση για θέματα υγείας – πρόνοιας
Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης έκανε ο επικεφαλής του συνδυασμού Ενότητα για μια Νέα Πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης και υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Λαζόπουλος συνοδευόμενος από τις υποψήφιες δημοτικούς συμβούλους Ευαγγελία Παλίδου και Παναγιώτα Λαμψακιανού.

Ο Δημήτρης Λαζόπουλος συναντήθηκε με τον Διοικητή κ .Δημήτρη Αδαμίδη και τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Χρήστο Γκουγκουλάκη σε μια συμβολική κίνηση ώστε να γίνει ξεκάθαρο ότι ως Δημοτική Αρχή θα συνδράμει με κάθε πρόσφορο μέσο τις διοικήσεις του ιδρύματος, ώστε να επιλύουν τα προβλήματα που κάθε φορά ανακύπτουν.
Στο τέλος της επίσκεψης δήλωσε: Θα βρεθούμε στο πλευρό της  εκάστοτε διοίκησης, με στόχο τη στήριξη του έργου της και την αναβάθμιση του νοσοκομείου μας. δεσμευόμαστε ως δημοτική αρχή θα είμαστε στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων.  Ειδικότερα πάντως σε ότι αφορά θέματα υγείας και κοινωνικής πρόνοιας στοχεύουμε στην αναβάθμιση των παρεμβάσεων που μπορεί να κάνει η δημοτική αρχή.

Προτεραιότητα μας για την επόμενη περίοδο θα αποτελέσουν:

η ίδρυση και λειτουργία ενός σύγχρονου Κέντρου Αποκατάστασης στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου με την συνεργασία Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως ,Δήμου Αλεξανδρουπόλεως και Π.ΓΝ.Α
η συνεργασία σε θέματα ανακύκλωσης

η αποκατάσταση επαρκούς φωτισμού από τον κόμβο έως τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου.
Γενικότερα για την υγεία και πρόνοια :

Στοχεύουμε στην ενδυνάμωση και περαιτέρω ενίσχυση των Κέντρων Κοινότητας ως βασικής δομής πληροφόρησης και υποστήριξης των ευπαθών ομάδων.

Θα στηρίξουμε δομές  που παρέχουν υπηρεσίες σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες όπως είναι το Κέντρο Γυναικών.
Περαιτέρω στήριξη και αξιοποίηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και αύξηση του αριθμού των ωφελούμενων από αυτό.

Σε συνεργασία με τους επιστήμονες της περιοχής μας θα καθιερώσουμε ενημερωτικές εβδομάδες για θέματα πρόληψης στην υγεία, θέματα εμβολιασμών, παχυσαρκίας , διακοπής του καπνίσματος και του μητρικού θηλασμού.
Συνεργασία και η στήριξη των τοπικών δομών που ασχολούνται με προγράμματα βοήθειας των εξαρτημένων ατόμων και των οικογενειών τους.

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση του Γιώργου Χανού στην Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθροΗ πρόταση του υπ. Δημάρχου Παύλου Μιχαηλίδη για δημοτικό πάρκινγκ και θέσεις στάθμευσης