Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο 3ο Συνέδριο του κόμματος και δια βοής και με ψηφοφορία, επανεξελέγη ο Πάνος Καμμένος ενώ αντιπρόεδρος του κόμματος ορίζεται ο Παναγιώτης Σγουρίδης.  

Από το βήμα του συνεδρίου του κόμματός του, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε χθες δικαιωμένος από τις επιλογές που έχουν κάνει οι Ανεξάρτητοι Ελληνες τα τελευταία δύο χρόνια.

Το συνέδριο, στο οποίο έδωσαν το «παρών» οι υπουργοί Νίκος Παππάς και Χρήστος Σπίρτζης, ξεκίνησε την Παρασκευή το απόγευμα το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με την ομιλία του κ.Καμμένου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Ο υπουργός Αμυνας και κυβερνητικός εταίρος δήλωσε επίσης δικαιωμένος από την επιλογή να στηρίξει την κυβέρνηση, αλλά και για τη σκληρή μάχη, όπως είπε, που δόθηκε με τους δανειστές. Ο κ. Καμμένος δεν παρέλειψε να δηλώσει και την ικανοποίησή του για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

«Σε δύο μήνες συμπληρώνουμε δύο χρόνια από τη στιγμή που αναλάβαμε κυβερνητικές ευθύνες. Δώσαμε σκληρό αγώνα κατά της λιτότητας, της διαπλοκής, της διαφθοράς, των συμφερόντων, της παγκοσμιοποίησης. Και αυτό το ζήτημα αναδεικνύεται πλέον σε  παγκόσμιο, πράγμα που φαίνεται και από το αποτέλεσμα των πρόσφατων αμερικανικών εκλογών», είπε χαρακτηριστικά.

Κατά την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου ο κ. Καμμένος κάθισε ανάμεσα στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και τη σύζυγό του, Έλενα Τζούλη, η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της τη μοναχοκόρη τους. Βασικό σύνθημα του συνεδρίου των ΑΝΕΛ είναι «Σήμερα, το αναγκαίο καλό, ακόμη πιο αναγκαίο».

Καμμένος: Ορισμένοι μας εγκατέλειψαν γιατί χρηματίστηκαν

Kαταγγελίες περί χρηματισμού στελεχών των ΑΝΕΛ από το «σύστημα» προκειμένου να διαλυθεί το κόμμα, έκανε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του στο πλαίσιο του 3ου συνεδρίου του Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

 Όπως χαρακτηριστικά τόνισε «κάποιοι πρόσφεραν τεράστια χρηματικά ποσά για να εξαγοράσουν στελέχη προκειμένου μέσω της αποστασίας να διαλύσουν τους ΑΝΕΛ». Συμπλήρωσε, δε, ότι όσα κατήγγειλε θα αποδειχθούν μέσα από δικογραφίες που θα ανοίξουν στο εγγύς μέλλον.«Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΟ των ΑΝΕΛ που στάθηκε όρθια. Και στάθηκε όρθια όχι μόνο απέναντι σε έναν συνήθη πολιτικό αγώνα, αλλά απέναντι σε προσπάθειες που έγιναν με όλα τα μέσα. Θα αποδειχθεί μέσα από δικογραφίες που θα ανοίξουν τις επόμενες ημέρες, ποιοι και γιατί προσφεραν τεράστια ποσά για να εξαγοράσουν βουλευτές προκειμένου μέσω της αποστασίας να διαλύσουν τους ΑΝΕΛ», τόνισε αρχικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν κάποιοι που μας εγκατέλειψαν γιατί δεν το πίστεψαν, άλλοι που μας εγκατέλειψαν γιατί φοβήθηκαν, άλλοι επειδή δεν άντεξαν. Αλλά υπήρξαν και κάποιοι που μας εγκατέλειψαν γιατί πληρώθηκαν από το σύστημα προκειμένου να διαλύσουν τους ΑΝΕΛ.»

iefimerida.gr – www.cnn.gr

Προηγούμενο άρθροΟμιλία Σαμαρά στην Ξάνθη την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016
Επόμενο άρθροΕνισχύεται με 76,4 εκατ. η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης