Υπογράφεται αυτή την ώρα η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου “Ανάπλαση δυτικής χερσαίας ζώνης” από τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας.

Η ανάπλαση περιλαμβάνει τη δημιουργία ζώνης περιπάτου και ποδηλατοδρόμου κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου από την Αργώ έως και τον Άγιο Εύπλου (Τμήμα 1) με κύριο μέλημα τη μείωση της υψομετρικής διαφοράς μέσω της δημιουργίας αναβαθμών (πατάρια).

Το Τμήμα 2 που αφορά στη δημοτική πλαζ περιλαμβάνει διαδρομή περιπάτου με ενσωματωμένο διάδρομο για τους συμπολίτες μας με προβλήματα όρασης και τρεις εισόδους προς την πλαζ με ειδικά διαμορφωμένες πέργκολες. Oι προβλεπόμενες αθλητικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν πίστα skateboard, ένα γήπεδο handball και δύο γήπεδα beachvolley ενώ επίσης προβλέπεται ο εξωραϊσμός με έντονο το φυτικό στοιχείο των υφιστάμενων εγκαταστάσεων ναυταθλητισμού.

Επιπλέον δημιουργείται μια ζώνη ψυχαγωγίας παίδων με την πιστοποιημένη παιδική χαρά και ζώνη κοινωνικών εκδηλώσεων πλησίον της εκκλησίας του Αγίου Εύπλου με τη δημιουργία ειδικού χώρου για κοινωνικές εκδηλώσεις.

Προηγούμενο άρθροΥπογράφηκε η σύμβαση για την Κατασκευή του Λυκείου Φερών
Επόμενο άρθροΟμιλία Δημοσχάκη στη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων για την κύρωση του Πρωτοκόλλου Προσχώρησης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ αλλά και για θέματα που αφορούν τον Έβρο και τη Θράκη