Ο Πρώτος αγώνας «εντός έδρας» του Εθνικού για το Πρωτάθλημα 2022-23 της Α2 συνοδεύτηκε από μία Καταπληκτική και Επιβλητική εμφάνιση των παικτών του Γ.Ανδραβίζου, που δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης για την τελική έκβαση και το αποτέλεσμα, στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό της πόλης μας.

Από το ξεκίνημα του αγώνα οι παίχτες μας μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη , με «πίεση» στο σέρβις εξαιρετικές άμυνες και Καταπληκτικές επιθέσεις. Ο Μαέστρος Χρήστος Καψαλιάρης «μοίραζε» το παιχνίδι στα επιθετικά «ατού» του Εθνικού και σε όλα τα σετ έμπαινε απ την αρχή επικεφαλής του σκορ με διαφορές μέχρι και 10 πόντων. Κάπου εκεί ερχόταν η «χαλάρωση» των παιχτών που μαζί με κάποια «επιπόλαια» λαθάκια έφερναν την μαχητική ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων κοντά στο σκορ . Εκεί όμως το «ταλέντο», η ψυχική δύναμη των εκπληκτικών και σήμερα Δημητριάδη – Καβαρατζή – Ανδρεάδη, το τρομερό δίδυμο των «πύργων» Μπουφίδη-Στοϊλούδη και η καταλυτική παρουσία του Λίμπερο Κωνσταντινίδη , επανέφερε την «τάξη» και το αποτέλεσμα του αγώνα ήρθε φυσιολογικά .

Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στην εξέδρα του «Μιχ.Παρασκευόπουλος» και χειροκρότησε τους παίχτες μας, αλλά σίγουρα μετά από την 7μηνη σχεδόν απουσία μας από επίσημους αγώνες στην πόλη μας περιμέναμε μεγαλύτερη προσέλευση των φίλων της ομάδας και του Βόλλευ κάτι που ελπίζουμε να γίνει στο μέλλον αφού η ομάδα δείχνει Άριστη «εικόνα» στα μέχρι σήμερα παιχνίδια της, με 3 νίκες χωρίς να χάσει σετ !!

Τα σετ διακυμάνθηκαν ως εξής: 1ο σετ: 25-22, 2ο σετ: 25-18 , 3ο σετ: 25-23 Ξεκίνησαν οι: Δημητριάδης, Καψαλιάρης, Καβαρατζής, Κωνσταντινίδης, Στοϊλούδης, Ανδρεάδης και Μπουφίδης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Κοντοστάθης, Σουσουρίδης.
Επόμενος αγώνας της ομάδας, είναι το ερχόμενο Σάββατο στις 19-11-22 με την ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη

Προηγούμενο άρθροHurriyet και Sabah: «Η Ελλάδα εγκατέλειψε το σχέδιο “Αλεξανδρούπολη”»
Επόμενο άρθρο2ο Σύστημα Προσκόπων Αλεξανδρούπολης: «Όλα έτοιμα για την “επίσημη” πρώτη»