Αναστάτωση επικρατεί σε γονείς στην περιοχή γύρω από τις οδούς Ανδριανουπόλεως και Χρ. Σμύρνης. Άνδρας νεαρής σχετικά ηλικίας κυκλοφορεί με αυτοκίνητο χρώματος ασημί και με πινακίδες ΖΖΝχχχχ. Ο επιδειξίας φοράει από πάνω στρατιωτικό ένδυμα. Πριν μερικές ημέρες πλησίασε μια γυναίκα 50 ετών και της ζήτησε να πλησιάσει στο αυτοκίνητο για να τη ρωτήσει κάτι. Η ανυποψίαστη γυναίκα πλησίασε και διαπίστωσε ότι από κάτω ήταν …γυμνός ενώ έκανε και άσεμνες χειρονομίες … Η γυναίκα πανικόβλητη το έβαλε στα πόδια…

 

Σήμερα 4/12 ο ίδιος άνθρωπος πλησίασε σε ανήλικο κορίτσι 13-14 ετών την ώρα που αυτό γυρνούσε από το σχολείο στο σπίτι. Φώναξε στο κορίτσι να πλησιάσει το όχημα. Φορούσε και πάλι στρατιωτικό ένδυμα από επάνω. Η κοπέλα καταλαβαίνοντας ότι κάτι δεν πάει καλά δεν πήγε κοντά στο όχημα του απομακρύνθηκε τρέχοντας.

 

Άγνωστο προς το παρόν αν είναι ο ίδιος επιδειξίας που πριν 1 μήνα περίπου επιτέθηκε σε ανήλικα κορίτσια στην Αλεξανδρούπολη… όπως και να ‘χει οι γονείς στην περιοχή είναι ανάστατοι και η αστυνομία πρέπει να δράσει άμεσα.

http://www.alexpoli.gr

Προηγούμενο άρθροΔείτε τον εορτασμό της Αγίας Βαρβάρας στην Αμφιτρίτη
Επόμενο άρθροΓ. Καραπιπέρης: «Υπήρχε δεύτερη διοίκηση εντός της διοίκησης του Εθνικού»