Για πρώτη φορά, ο Δήμος Σαμοθράκης επιχορηγείται από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με το ποσό των 385.461,53 ευρώ,για παρεμβάσεις στα δίκτυα ύδρευσης του νησιού,στα πλαίσια του έργου “Υδροδότηση άνυδρων νησιών & Έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών”

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε χρηματοδότηση ύψους 106.993,61 ευρώ για την κατασκευή και τον εξοπλισμό γεώτρησης στη θέση Σωτέρα και 278.467,92 ευρώ για αποκατάσταση ζημιών στις υποδομές υδροδότησης των οικισμών του Δήμου.Προηγήθηκε το 1833/22-04-2021 αίτημα του Δήμου Σαμοθράκης, μαζί με τεχνική περιγραφή και εκτιμώμενο προϋπολογισμό.

Τα έργα,που θα ακολουθήσουν ,θα δώσουν λύση στο χρόνιο πρόβλημα της υδροδότησης του οικισμού της Χώρας,των Αλωνίων, αλλά και των υπολοίπων οικισμών του νησιού.

Ο Δήμος Σαμοθράκης ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό, κύριο Πλακιωτάκη και την πρώην Γ.Γ του Υπουργείου Ναυτιλίας, κυρία Καλογήρου, για τις άμεσες ενεργειές τους.

Προηγούμενο άρθροΧαράλαμπος Μιχαηλίδης: Απαντώντας στους μύθους των στελεχών της παράταξης του τέως Δημάρχου “Πόλη & Πολίτες” για δήθεν παραλήψεις του Δήμου και της Δ.Ε.Υ.Α.Α.
Επόμενο άρθροΣτον Έβρο ο Ανδρέας Λοβέρδος – “Τιμή και ευγνωμοσύνη στους ακρίτες μας”