Βίντεο με τον διάλογο που είχε ο Τούρκος πρόεδρος με μαθητές στο μειονοτικό σχολείο Τζελάλ Μπαγιάρ στην Κομοτηνή έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Μεταξύ άλλων, στο βίντεο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λέει στους μαθητές πως

«Όλοι μαζί είμαστε Τουρκία, μια σημαία, μια πατρίδα, ένα κράτος»

Το βίντεο, που τραβήχτηκε με κινητό τηλέφωνο, έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα tourkinanea.gr και η δημοτική παράταξη Σπάρτακος και φαίνεται ο Τούρκος πρόεδρος να μιλά στα παιδιά από τα οποία είναι περικυκλωμένος.

«Μια σημαία, μια πατρίδα, ένα κράτος. Τι σημαίνει; Ένα έθνος, μια σημαία, ένα κράτος. Εντάξει; Δεν υπάρχουν διακρίσεις, δεν υπάρχουν διαφορές. Θα είμαστε ένα, θα είμαστε ισχυροί, θα είμαστε ζωντανοί, θα είμαστε αδέρφια. Όλοι μαζί θα είμαστε Τουρκία», λέει ο Τ. Ερντογάν.

Στη συνέχεια, ο Τούρκος πρόεδρος χαιρετά τα παιδιά και αποχωρεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως δίπλα στον Τ. Ερντογάν βρισκόταν και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος προφανώς και δεν αντιλήφθηκε την «κατήχηση» στους μαθητές του μειονοτικού σχολείου.

www.Newpost.gr

Προηγούμενο άρθροΔημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα της μεγάλης δημοσκόπησης για: Βουλευτές – Περιφέρεια ΑΜΘ – Δήμους (για λογαριασμό της καθημερινής εφημερίδας της Καβάλας «Νέα Εγνατία»)
Επόμενο άρθροΑποτέλεσμα Εράνου Αγάπης 2017 της Ιεράς Μητρόπολεως Αλεξανδρουπόλεως