«Δεν είναι δυνατόν να ανοιγοκλείνουμε την παραλιακή κάθε φορά που βρέχει, ενώ είναι και επικίνδυνο», σημείωσε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Ιουλίου 2018

Το θέμα έθιξε με παρέμβασή του ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΣΑ» Παύλος Μιχαηλίδης, ορμώμενος από το χάος που προκλήθηκε στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης την περασμένη Τετάρτη, όταν παρά την έντονη και για αρκετή ώρα βροχόπτωση, η παραλιακή παρέμενε κλειστή για τα οχήματα.

Όπως σημείωσε ο κ. Μιχαηλίδης, τα προβλήματα που δημιουργούνται στο κέντρο της πόλης από το κλείσιμο της παραλιακής επιδεινώνονται σε μεγάλο βαθμό, όταν υπάρχει και βροχή, κάτι αρκετά συνηθισμένο φέτος το καλοκαίρι. Πρότεινε λοιπόν στο δήμο να αποφασίζεται ανάλογα με τον καιρό η απαγόρευση κυκλοφορίας, προκειμένου να αποφεύγεται η ταλαιπωρία του κόσμου.

Ο κ. Λαμπάκης από την πλευρά του, τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να καιροφυλακτούμε για το αν θα βρέξει, πόσο θα βρέξει και πότε θα σταματήσει. Πέραν όλων των άλλων, είναι και επικίνδυνο. Αν ανοίξουμε την παραλιακή μια μέρα που βρέχει και αμέσως μόλις σταματήσει η βροχή βγουν κάποια παιδιά στο δρόμο για να παίξουν και χτυπηθούν, ουαί κι αλίμονο στο δήμαρχο που έβγαλε αυτή την απόφαση».

Επισήμανε ωστόσο πως η ευθύνη αν συμβεί κάτι τέτοιο είναι του οδηγού, όπως άλλωστε ορίζει ο ΚΟΚ και τόνισε πως δεν έχει ο δήμος τη δυνατότητα και το προσωπικό για να ανοιγοκλείνει τον δρόμο.

ΠΗΓΗ alexpoli.gr

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε η 10η ΝΟΑ REGATTA στην Αλεξανδρούπολη!
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη 55χρονη αλλοδαπή κατηγορούμενη για καλλιέργεια, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών