Ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιήσουν η Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η Διοίκηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης, την Τετάρτη 3 Μαΐου στις 12:30, στην έδρα του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί  υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστου Μέτιου και του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννη Ζαμπούκη, με τη συμμετοχή Αντιπεριφερειαρχών, Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας ΑΜΘ, της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Στην ατζέντα της σύσκεψης περιλαμβάνονται τα εξής θέματα:

  1. Έργα του Δήμου Αλεξανδρούπολης που είναι σε εξέλιξη και χρηματοδοτούνται από πόρους του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας 2014-2020.
  2. Νέα έργα του Δήμου Αλεξανδρούπολης που σχεδιάζεται να ενταχθούν για χρηματοδότηση στο νέο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας.
  3. Λοιπά έργα που μπορούν να χρηματοδοτηθούν από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, περί τις 14:30, ο Περιφερειάρχης κ. Μέτιος και ο Δήμαρχος κ. Ζαμπούκης θα κάνουν δηλώσεις στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Νωρίτερα το ίδιο πρωί, πριν τη σύσκεψη, ο κ. Μέτιος θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στην έδρα της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, στην εταιρεία Prisma, στο γεωθερμικό πεδίο Αρίστηνου και σε έργα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης που υλοποιεί ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στο κέντρο της πόλης και στο λιμάνι.

Προηγούμενο άρθροΔημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης: Δορυφόρος του θα μελετήσει την ατμόσφαιρα μεταξύ Γης και διαστήματος
Επόμενο άρθροΒαστίλης Τσολακίδης: Συναντήθηκα με έναν «αόρατο» σύλλογο της Αλεξανδρούπολης