Με βαθιά συγκίνηση αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω με όλο τον λαό του διευρυμένου Δήμου της Αλεξανδρούπολης για να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Γιατί η αλήθεια είναι πως η επαφή μαζί του ευαισθητοποίησε περισσότερο την ψυχή μου και το συναίσθημα μου.

Διείσδυσα σε μέγιστο βαθμό στην υπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος, στοιχείο που είναι απαραίτητο να υπάρχει  σε έναν αυτοδιοικητικό. Γνώρισα τον πόνο των ανθρώπων, ιδιαίτερα εκεί που περίσσευε. Προσπάθησα με εντιμότητα να λύσω περισσότερα προβλήματα και να διοικήσω με σωφροσύνη. Θύμωσα και πικράθηκα πολλές φορές και χάρηκα λιγότερες.

Τελικά διαπιστώνοντας ότι όλα αυτά είναι η αληθινή ζωή, θεωρώ ότι ανταμείφθηκα, συνεχίζοντας με το κεφάλι ψηλά και την συνείδησή  μου ήσυχη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

 

Οι εκλογές τελείωσαν και ο λαός του Δήμου Αλεξανδρούπολης ανέθεσε σε άλλη παράταξη την διοίκηση του.

Ο νόμος του Κλεισθένη καθορίζει με τραγελαφικό τρόπο την σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου στην 1/9/2019. Εκεί η παράταξη μας «Πόλη & Πολίτες» θα είναι ουσιαστικά η πλειοψηφούσα παράταξη αφού θα διαθέτει 15 έδρες σε σχέση με την νικήτρια παράταξη της β΄ Κυριακής που θα διαθέτει μόνο 10. Την δύναμη που μας δίνει αυτός ο νόμος (που πολεμήσαμε να μη ψηφισθεί) θα την χρησιμοποιήσουμε για ασφυκτικό έλεγχο της οικονομικής υπόστασης του δήμου σε όλες τις εκφάνσεις του και σε συνδυασμό με πρόσωπα που βρίσκονται τυπικά ή ουσιαστικά στο επιτελείο του νέου δημάρχου.

Θα μείνουμε προκειμένου να υποστηρίξουμε το τεράστιο έργο μας

(σε υποδομές και ανάπτυξη) και να διασφαλίσουμε την ολοκλήρωσή του.

Η αυτοδιοικητική μας συνείδηση καθορίζει την αναγκαιότητα πλαισίου συνεργασιών όπως επικαλέσθηκαν όλοι προεκλογικά με υπηρέτηση προγραμματικές συγκλίσεις.

Όσοι πίστεψαν ότι θα αφήσουμε το γήπεδο ελεύθερο, μάλλον δε μας γνώρισαν ακόμη .

Θα παρακολουθήσουμε ενδεχόμενες συνέργειες που δε θα αποσκοπούν στο δημοτικό συμφέρον, έχοντας την δυνατότητα ακτινογραφίας προσώπων και προθέσεων.

Η παράταξη «Πόλη & Πολίτες Βαγγέλης Λαμπάκης» συνεχίζει ΕΝΩΜΕΝΗ για να διατηρηθεί ο Δήμος μας πρώτος μεταξύ των πρώτων.

 

Ο επικεφαλής

 

«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»

 

Ευάγγελος Λαμπάκης

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Λαζόπουλος: “Το αίτημα της αλλαγής εκφράστηκε στο Δήμο Αλεξ/πολης”
Επόμενο άρθροΕίδες η Φώφη; (του Δ.Μακροδημόπουλου)