Ευχετήρια επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλε για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου ο Ταγίπ Ερντογάν. Σε αυτήν ο Πρόεδρος της Τουρκίας , εκτος από τις ευχές προς τον Πρωθυπουργό και τον ελληνικό λαό, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για την αλληλεγγύη που εκδήλωσαν μετά τους καταστροφικούς σεισμούς που έπληξαν την Τουρκία.

“Είμαι πεπεισμένος ότι η σχέση και συνεργασία μεταξύ των χωρών μας θα αναπτυχθούν περαιτέρω με τις κοινές μας προσπάθειες την προσεχή περίοδο”, σημειώνει ο Ταγίπ Ερντογάν. Και καταλήγει: “Δράττομαι της ευκαιρίας να επαναλάβω τις καλύτερές μου ευχές τοσο για την προσωπική σας υγεία και ευημερία όσο και για την υγεία και ευημερία του ελληνικού λαού”.

Της επιστολής Ερντογάν είχε προηγηθεί εκείνη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, προς τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια, με την οποία δηλώνει βέβαιος ότι οι σχέσεις καλής γειτονίας, που υφίστανται αυτή τη στιγμή μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας, θα παγιωθούν στο μέλλον.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Τούρκος ΥΠΕΞ δηλώνει αποφασισμένος να συμβάλει περαιτέρω στη θετική δυναμική των διμερών σχέσεων Ελλάδας και Τουρκίας, που επικρατεί τώρα.

www.ellada24.gr

Προηγούμενο άρθροΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Με λαμπρότητα εορτάστηκαν ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου
Επόμενο άρθροΗ Υπουργός Παιδείας, Ν. Κεραμέως, κατέθεσε στη Βουλή, διάταξη για την ίδρυση Τμήματος Ψυχολογίας στη Σχολή Επιστημών Αγωγής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης