Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον ΑΟ Μαΐστρου, στον φιλικό αγώνα που έδωσαν το απόγευμα της Τετάρτης οι δύο ομάδες στο «Φώτης Κοσμάς», επικρατώντας 5-0.

Το πάνω χέρι είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Κώστα Βουρδόγλου απέναντι σε μία Μαΐστρο που παρουσιάστηκε αρκετά κουρασμένη από την προετοιμασία. Σε ένα παιχνίδι με λιγοστούς φιλάθλους στις εξέδρες ο Εθνικός έχασε την πρώτη του ευκαιρία στο 10′ όταν ο Κυριζάκης βρέθηκε απέναντι στον Δογάνη, αλλά το σουτ που επιχείρησε το μπλόκαρε εύκολα ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Ένα λεπτό μετά ο Κυριζάκης θα βρεθεί και πάλι σε θέση βολής από πλεονεκτική θέση αλλά το σουτ που θα κάνει θα σταματήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους θα έρθει στο 12′, με τον Κυριζάκη να βρίσκει αυτή τη φορά δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ και κακή αντιμετώπιση του γκολκίπερ της Μαΐστρου που δεν θα μπορέσει να αποκρούσει. Δύο λεπτά αργότερα ο Εθνικός θα διπλασιάσει τα τέρματα του με σκόρερ τον Κομεσίδη ο οποίος σούταρε μέσα απ΄την περιοχή και η μπάλα πέρασε μέσα από τα χέρια του Δογάνη και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 20′ ο Τσέκος με ψηλοκρεμαστό σουτ θα κάνει 3 τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 28′ ο Κυριζάκης με κεφαλιά ψαράκι θα στείλει τη μπάλα άουτ. Η ομάδα του Σάκη Παπαράδη που τη φετινή σεζόν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης στον Α’ Όμιλο της Β’ κατηγορίας πέρυσι, θα κάνει το πρώτο της σουτ στο 42′ με τον Λαγό αλλά η μπάλα θα φύγει άουτ.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο κ. Βουρδόγλου άλλαξε όλη την ενδεκάδα θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. Αρκέτα δραστήριος από αυτούς που μπήκαν ήταν ο Αμέτ Ερκάν ο οποίος στο 62′ επιχείρησε ένα σουτ που όμως μπλόκαρε ο Σαριανίδης που πήρε τη θέση του Δογάνη κάτω απ’ τα γκολπόστ.

Στο 65′ ο Μαμούτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ 10 λεπτά αργότερα ήρθε το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης. Ο Σκαρλάτος έβγαλε μία πολύ ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Θεοδωράκης με μονοκόματο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Στο 83′ ο Ερκάν θα πιάσει ένα ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή, αλλά ο Σαργιανίδης θα του απαντήσει με μία πολύ καλή επέμβαση. Στο 90′ ο Εθνικός θα χάσει διπλή ευκαιρία. Ο Καρασερίδης σούταρε από μακρινή απόσταση, αλλά το σουτ εξουδετερώθηκε σε κόρνερ από τον βασικό τερματοφύλακα της Μαΐστρου την περσινή σεζόν Σαριανίδη και στη συνέχεια η κεφαλιά του Παρασκευά θα έχει την ίδια κατάληξη.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Κώστας Βουρδόγλου): Θυμιανίδης, Πελτέκης, Τσαμουρλίδης, Κομεσίδης, Μπαρμπαγιάννης, Αμπραχαμιάν, Ρομάριο, Κριεζής, Παπαρούνας, Τσέκος, Κυριζάκης.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Συριτούδης, Θάνος, Ερκάν, Θεοδωράκης, Σκαρλάτος, Πετρίδης, Πιλτικάκης, Καρασερίδης, Σακαλάκης, Παρασκευάς, Μαμούτ.

Α.Ο. Μαΐστρου (Σάκης Παπαράδης): Δογάνης, Δαλακάκης, Γκαβανόζης, Σκάρλος, Τσιφτσής, Τσιτσίπας, Τσαγιανίδης, Δημούτσης, Φωτεινός, Λαγός.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Σαριανίδης, Αντωνιάδης, Κεραμύδης, Καρβουνίδης, Χαρανάς, Μπατζάκας, Ζαχαριάδης.

Ακούστε τι είπαν στο μικρόφωνο του Maximum οι Γιάννης Παρασκευάς & Σταμάτης Τσιτσίπας:

 

Γ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 26-08-2015 by Maximum936fm on Mixcloud

Σ. ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ 26-08-2015 by Maximum936fm on Mixcloud

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΓιατί δαιμονοποιείτε την δραχμή;; (Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο , Δρ. Ν., Δικηγόρο)
Επόμενο άρθροΜε Μπάγερν, Άρσεναλ και Ντ. Ζάγκρεμπ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός