Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης. από το komotinipress.gr

Έκλεισαν οι εργασίες του 1ου τακτικού συνεδρίου της Ελληνικής Λύσης μετά την εκλογή του Προέδρου της Κυριάκου Βελόπουλου, την εκλογή του Αντιπροέδρου κας Δήμητρας Κρητικού , των μελών της κεντρικής επιτροπής και του πολιτικού συμβουλίου!

Σύμφωνα με τους συνέδρους επικυρώθηκε η συμπαγής ενότητα του κόμματος προς τις κάλπες.

“Όλα τα όργανα του κόμματος και η ηγεσία του εξελέγησαν από την βάση” ανέφεραν στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Βελόπουλου. Είναι προφανές ότι μπροστά στην τελική ευθεία των Εθνικών Εκλογών, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ κινητοποιεί με “πάσα δύναμη και πάσα ισχύ” την κομματική της μηχανή σε όλη την Ελλάδα.

Κεντρική επιτροπή, επικουρικά όργανα διοίκησης του κόμματος αλλά και η ηγεσία με θεσμική ανάδειξη και της θέσης αντιπροέδρου, ετέθησαν σε ετυμηγορία με εκλογή από την κομματική βάση. “Σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, όλα γίνονται στην ώρα τους και κατά γράμμα της ιδρυτικής διακήρυξης” ανάφερε στενός συνεργάτης του Κ. Βελόπουλου.

Στο συνέδριο της Ελληνικής Λύσης στη Θεσσαλονίκης παραβρέθηκε και μίλησε και το στέλεχος του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου στο Ν. Έβρο, ο δικηγόρος κ. Ηλίας Ηλιακόπουλος, ο οποίος στη διάρκεια της παρέμβασής του τόνισε:

“Συμμετείχα ως σύνεδρος στο Α συνέδριο του κόμματος της Ελληνικής Λύσης που έλαβε χώρα στις 14 και15 Ιανουαρίου τρέχοντος έτους στην Θεσσαλονίκη !

Με τον χαιρετισμό μου στο συνέδριο ως ομιλητής ανέφερα με στατιστικά στοιχεία για την ζοφερή κατάσταση που περιήλθε η Θράκη από την αδιαφορία των μέχρι τώρα κυβερνήσεων !

Η μόνη παράταξη που εκδηλώνει ολοφάνερο ενδιαφέρον για την πορεία της πολύπαθης Θράκης είναι η ,”Ελληνική Λύση ” με τον προεδρο της Κυριάκο Βελόπουλο ιδιαίτερα για αυτά που παίζονται από το τουρκικό προξενείο και τους εγκάθετους της ανιερης τουρκικής προπαγάνδας !

Η υποψηφιότητα μου στις επόμενες βουλευτικές εκλογές σηματοδοτεί για εμένα περισσή ευθύνη και καθήκον να δώσω μάχες για τον Έβρο ,όπου πολιτεύομαι και την Θράκη γενικότερα!”

*στην φωτό οι κκ: Δημ. Γάκης, Άννα Νεγρεπόντη και Ηλίας Ηλιακόπουλος

Προηγούμενο άρθροΆννα Βαμβακερού: “Δοκίμασέ το… προσπάθησέ το… και δες πως θα πάει…”
Επόμενο άρθροΑνακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Παράσχου (Πάρη) Παπαδάκη στο Ν. Έβρου, με το κόμμα της “Ελληνικής Λύσης” του Κυριάκου Βελόπουλου