Το τελευταίο αντίο είπαν στον γιατρο, Δημοτικό Συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχο Αλεξανδρούπολης Θεόδωρο Γιαννέλο το μεσημέρι του Σαββατου 4 Φεβρουαρίου 2017 συγγενείς και φίλοι

Κάτοικοι της Αλεξανδουπολης άλλα και της γενετηρας του, της Σαμοθράκης γέμισαν ασφυκτικά  τον Μητροπολιτικό Ιερο Ναό του Αγίου Νικολάου Αλεξανδρουπόλεως

16521609_10210430709597710_872386693_n

Τα συλλυπητήρια τους εξέφρασαν: 

Η δημοτική παράταξη ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ 

Βαρύ το πένθος για την ευρύτερη οικογένεια της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ» του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελου Λαμπάκη, από την απώλεια του δημοτικού συμβούλου, πρώην Αντιδημάρχου και ιατρού κ. Θεόδωρου Γιαννέλου.

Ο αγαπητός συνάδελφος και φίλος Θεόδωρος Γιαννέλος έφυγε χθες από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την κοινωνία της Αλεξανδρούπολης και της Σαμοθράκης, δύο τόπους που τόσο αγάπησε και τον αγάπησαν.

Ο Θεόδωρος Γιαννέλος, εργατικός, συνεπής και παθιασμένος με ό,τι  καταπιανόταν, άφησε ανεξίτηλο το ίχνος του στην επιστημονική, κοινωνική, πολιτική ζωή του τόπου, αλλά και στην καρδιά και στη μνήμη μας.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Σάββατο 4/2/2017 στις 12:00 στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Αλεξανδρουπόλεως.

Με τιμή

Ο επικεφαλής της Παράταξης

«ΠΟΛΗ&ΠΟΛΙΤΕΣ»&

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ

Ο Σύλλογος Σαμοθρακιτών Νομού Έβρου ‘ Η Νίκη της Σαμοθράκης ‘

Εκ μέρους του Συλλόγου μας εκφράζω τα βαθειά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του Θεόδωρου Γιαννέλου ο οποίος ήταν ένας εξαιρετικός Πρόεδρος με μακρά και επιτυχημένη θητεία στο Σύλλογό μας αλλά και ένας σπουδαίος γιατρός με μια τεράστια διαδρομή και προσφορά στην αυτοδιοίκηση.

Λυπούμαστε βαθύτατα για τον θάνατο του και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχόμαστε δύναμη στην οικογένεία του.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου

Η ΝΟΔΕ Έβρου

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του Θεόδωρου Γιαννέλου, ιατρού, πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ Έβρου, με πολύτιμη συνεισφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Προηγούμενο άρθροΘανάσης Στράτος: «Σήμερα Σάββατο 4/2 στις 20:30 στο Αρίστεινο ο ετήσιος χορός των Ακριτών»
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη 38χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων