Μοιάζει πολύ αφελές να καταφεύγει όλο αυτό το πλήθος των οθνείων και επήλυδων στην Ευρώπη ,γιατί διώκεται τάχα στον τόπο του από αόρατες δυνάμεις. Είναι η υλοποίηση του οργανωμένου σχεδίου του εφιαλτικού Richard Coudehove Kalergi, αγνώστου στους πολλούς καθεύδοντες νεοέλληνες, που στις αρχές του προηγούμενου αιώνα υπήρξε ο ιδεολογικός καθοδηγητής της παγκόσμιας νεοϊουδαϊκής ελίτ μέσα από τα ρυπαρά και εξόχως ρατσιστικά βιβλία του, τα Praktischer Idealismus (Πρακτικός Ιδεαλισμός) και Adel (Αριστοκρατία).

Ως διδάκτωρ της φιλοσοφίας στο πανεπιστήμιο της Βιέννης, επηρεασμένος από τις δύο εβραϊκής καταγωγής συζύγους του και επιδοτούμενος αδρά από τους Rotschilds και τον μεγαλοτραπεζίτη Warburg με 60 χιλιάδες χρυσά μάρκα, τεράστιο ποσό για την εποχή εκείνη, διέδιδε την εωσφορική θεωρία του πως η Ευρώπη έπρεπε να εποικισθεί από ασιατικούς και νεγροειδείς πληθυσμούς, έτσι ώστε να υπάρξει μία παμμιγής φυλή. Μόνο με μία τέτοια ανάμικτη ράτσα θα μπορούσε η Ευρώπη να ζεί σε ευδαίμονες ρυθμούς ανάπτυξης, καθοδηγούμενη όμως από την λόγω πνευματικής υπεροχής(!) Εβραϊκή ελίτ.

Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος με την άνοδο του Εθνικοσοσιαλισμού, ματαίωσε τα μυσαρά σχέδια του Kalergi και των πατρώνων του. Στην δαιμονική  εμμονή του Kalergi όμως στηρίχτηκε το οικοδόμημα της Ευρώπης, όταν ο αλλοπρόσαλλος Τσόρτσιλ εκφωνούσε στην Ζυρίχη το 1946 τον γραμμένο από τον Kalergi λόγον του για την δημιουργία των «ενωμένων κρατών της Ευρώπης»  , εποικισμένη η τελευταία με νεγροειδείς πληθυσμούς, ομοιάζοντες στην Αιγυπτιακή φυλή,  θεωρία για την οποία ο Αμερικανός Τρούμαν είχε «ευήκοον ους» .

Και πώς να μην έχει , όταν εξυπηρετούσε τα στυγνά κερδοσκοπικά συμφέροντα των εβραιοσιωνιστών μεγαλοτραπεζιτών, οι οποίοι με τα φτηνά εργατικά χέρια των ασιατικών και αφρικανικών φυλών και μέσα στο κλίμα του PAZIFISMUS ( κάτι σαν PAX AMERICANA !) θα κυβερνούσαν χωρίς ταραχές και ειρηνικά τον κόσμο.

Γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Κοινοβουλευτικής Ένωσης (EPU)το 1947, ο Kalergi δραστηριοποιείται στην δημιουργία θεσμών, όπως το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, η Κοινή Αγορά, η Ευρατόμ. Ανατριχιαστική η διαπίστωση σκεπτόμενοι Συνέλληνες πως οι θεσμοί της Ευρώπης στηρίζονται στα ρατσιστικά και υποχθόνια σχέδια του Kalergi.

Μέχρι και η σημαία του κινήματος του από εκείνα τα χρόνια, ομοιάζει κατά σατανικό τρόπο με την σημερινή αστεροειδή σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μόνη ουσιαστική διαφορά ο σταυρός στην σημαία του Kalergi, εγκλωβίζεται μέσα στα άστρα της Ιουδαϊκής φυλής!

Ο Kalergi και η εγκληματική για την ανθρωπότητα συμμορία του, παρά τους διθυράμβους που διακήρυττε για την τάχα «πνευματική υπεροχή» της Εβραϊκής φυλής, αν ζούσε σήμερα θα εκκαλείτο να απαντήσει στα εξής βασανιστικά ερωτήματα α) που υπάρχει η πνευματική υπεροχή όταν καθημερινώς αποκαλύπτεται πως πίσω από το οργανωμένο έγκλημα ναρκωτικών, του τζόγου, της πορνείας, της εμπορίας όπλων, αλλά και την αχαλίνωτη επιδίωξη τοκογλυφικού κέρδους, συνθλίβοντας κοινωνίες ολόκληρες. Ήλθε άραγε τώρα και η ώρα κονιορτοποίησης της Ευρώπης; β) η παγκόσμια Ελίτ για την οποίαν με τόσο διαπρύσιους λόγους εξυμνεί, θέλει να έχει ως μαγιά για τα ερεβώδη σχέδια της υποταγμένες πάμμεικτες ράτσες; Μπορεί   να τις εξουσιάζει άραγε καλύτερα;

Η φρίκη κάθε μέρα ορθώνεται μπροστά μας. Οι λαοί της Ευρώπης δεν θέλουν την ύπουλη αυτή εισβολή και αντιστέκονται (χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Ουγγρικού λαού, εμπνεόμενου από έναν στιβαρό Πρόεδρο).  Τα μίσθαρνα όμως όργανα του Εβραιοσιωνισμού , που επανδρώνουν καίριες θέσεις στην θνήσκουσα Ευρώπη, πραγματοποιούν στο όνομα του τάχα Ευρωπαϊκού αλτρουϊσμού το σατανικό αυτό σχέδιο.

Στην πραγματικότητα όμως οδηγούν τους λαούς της Ευρώπης σε γενοκτονία.  Κι αυτό γιατί τα αλλόθρησκα κατά συντριπτική πλειοψηφία ασιατικά και αφρικανικά στίφη με την πρώτη ευκαιρία, θα σαρώσουν τους γηγενείς πληθυσμούς της Ευρώπης . Χαρακτηριστικά είναι τα βίντεο όπου πολλοί από δαύτους κομπάζουν, ότι οι γυναίκες τους κάνουν πολλά παιδιά, ότι ήρθαν στην Ευρώπη για να κυριαρχήσουν, να συνευρίσκονται με Ευρωπαίες , να τις κάνουν υπόδουλες, να αλλοτριώσουν την Ευρωπαϊκή φυλή , με ό,τι ολέθριο αυτό συνεπάγεται.

Το σχέδιο αυτό υλοποιείται σήμερα στην Ευρώπη από τους κοσμοεξουσιαστές με δεκανίκι όλους τους ουτιδανούς πολιτικάντηδες της Ευρώπης, αλλά και τα δικά μας κοινοβουλευτικά κνώδαλα…….. Βλέπετε ότι δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια βραβεύτηκαν από το ίδρυμα Kalergi ο χαμογελαστός Γιούνκερ , η Frau Merkel αλλά και ο Ρομπάι, για τις παρασχεθείσες υπηρεσίες τους!

Να αντιληφθούμε επιτέλους Συνέλληνες πως αυτή η Ευρώπη δεν οικοδομήθηκε επάνω στις αρχές του Πλάτωνα, του Πυθαγόρα και του Ηράκλειτου , αλλά στην καλυμμένη φενάκη των αποκρουστικών και συνάμα ρατσιστικών θεωριών των Εβραίων μεγαλοτραπεζιτών , σιωνιστικής κοπής, που διαφεντεύουν δυστυχώς τις τύχες όλου του κόσμου και είναι αυτοί που «στήνουν» πολέμους για να υλοποιούν στην συνέχεια τα σκοτεινά σχέδια τους.

Αναρωτηθείτε λοιπόν μετά από τις αποκαλύψεις αυτές,  αν αξίζει να παραμείνουμε σε μια Ευρώπη άφιλη, μυσαρή, άτολμη, που μας στραγγαλίζει, μα προπάντων «μπάσταρδη» , γιατί έτσι το θέλησαν οι  Rotschilds πριν από έναν αιώνα. Οι αξίες του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος σε ευθεία αντιπαράθεση με τα ταλμούδ! Τι λέτε; Ποιος θα νικήσει; Ο Αντίχριστος ή ο Χριστός;!

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στις κατηγορίες της ΕΠΣ Έβρου
Επόμενο άρθροΣτην τελική ευθεία οι ετοιμασίες για την «Alexpo2016»