Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κέρδισε την ελληνική μονομαχία με τον Γιώργο Δώνη, καθώς η Αλ Φαϊσάλι νίκησε 1-0 την Αλ Φατέχ στην έδρα της.

Ελληνικό χρώμα είχε η αναμέτρηση της Αλ Φαϊσαλί με την Αλ Φατέχ, μιας και οι προπονητές των δύο ομάδων είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Γιώργος Δώνης αντίστοιχα.

Η Αλ Φαϊσαλί (του Ουζουνίδη) νίκησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Μπόιλ στο 59ο λεπτό. Ο Εβρίτης τεχνικός είχε αναλάβει πριν από μερικές εβδομάδες την ομάδα του και στα τρία παιχνίδια που την έχει καθοδηγήσει, έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία, βγάζοντάς την από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Δώνης έχει αναλάβει την ομάδα από τον Ιανουάριο, η οποία όταν την ανέλαβε ήταν έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο μέσα σε αυτό το διάστημα έχει πάρει σημαντικό προβάδισμα, ούσα στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για την ιστορία, ο Ουζουνίδης έχει πλέον τέσσερις νίκες απέναντι στον Γιώργο Δώνη που έχει κερδίσει τρεις, ενώ τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

ΠΗΓΗ www.sport24.gr

Προηγούμενο άρθροΓια την οργάνωση και διοίκηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης μίλησε ο Δημήτρης Κολιός στους μαθητές του 1oυ Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΠαραιτήθηκε (και) η Μαρία Γιαννακίδου από το επιτελείο του Γιάννη Ζαμπούκη