Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ΑΜΘ και τον Αερολιμενάρχη 

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ΑΜΘ Αθανάσιο Τσώνη και τον Αερολιμενάρχη του «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» Στέλιο Ζαντανίδη συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ανεύρεση λύσης για το ζήτημα του ανεφοδιασμού των αεροπλάνων που λειτουργεί ως τροχοπέδη  για τις πτήσεις τσάρτερ και τις πτήσεις εξωτερικού, καθώς και αυτό της έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού απαραίτητου για να καλύψει τις ανάγκες του αεροδρομίου.

Προγραμματίστηκαν κοινές ενέργειες με οχλήσεις προς τους αρμόδιους υπουργούς, ώστε σύντομα να βρεθεί λύση και το αεροδρόμιο «Δημόκριτος», το μοναδικό κρατικό αεροδρόμιο της Β. Ελλάδας να αποτελέσει σημείο αφίξεων για τις αεροπορικές εταιρίες εξωτερικού.

Προηγούμενο άρθροKλείνουν τα σύνορα (Νυμφαίας, Ορμένιου, Εξοχής) – Τσώνης: “Η απόφαση αυτή μας αιφνιδιάζει και ζητάμε περαιτέρω διευκρινήσεις”
Επόμενο άρθροΤοψίδης προς Μητσοτάκη: Ζητούμε, να αναθεωρηθεί άμεσα η απόφαση και να επιτραπεί η διέλευση των επισκεπτών από τους συνοριακούς σταθμούς Νυμφαίας(Ροδόπης) και Ορμενίου (Έβρος)