Με το παρόν εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας προς Σύλλογο Καθηγητών για εκδρομή που πληροφορηθήκαμε ότι διοργανώνουν στην Αδριανούπολη της Τουρκίας, όπου θα επισκεφθούν το εμπορικό πολυκατάστημα και το κέντρο της πόλης για ψώνια.

Οι επιχειρήσεις της πόλης μας και γενικότερα της περιφέρειάς μας καλούνται σήμερα να λειτουργήσουν σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον και κάνουν μεγάλη προσπάθεια να ανταποκριθούν σε αυτό και στις νέες συνθήκες της πανδημίας.

Σε αυτή την πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι βιώνουμε, οφείλουμε να στηρίξουμε τις ντόπιες επιχειρήσεις της περιφερειακής μας ενότητας, ώστε να εξασφαλίσουμε την επιβίωση τους, βοηθώντας τις τοπικές επιχειρήσεις και διατηρώντας τις θέσεις εργασίας και όχι να επιλέγουμε ως καταναλωτές να αφήνουμε τα χρήματα μας σε αγορές της Τουρκίας δημιουργώντας έτσι μια τεράστια τρύπα στην τοπική οικονομία

Στην μικρή κοινωνία μας, που οι άνθρωποι γνωρίζονται μεταξύ τους, είναι πολύ σημαντικό για να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή, να στηρίξει ο ένας τον άλλον. Η κοινωνία & οι αγορές στηρίζουν μαζί η μία την άλλη και όλοι μαζί την οικονομία της περιοχής μας. Ας μην ξεχνάμε πως στον τόπο που ζούμε όλα λειτουργούν σαν αλυσίδα, γι’ αυτό θα πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε την τοπική αγορά και την τοπική οικονομία, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη που επιβάλλεται να δείξουμε, σε αυτή την δύσκολη και κρίσιμη για όλους περίοδο.

Με τιμή,

Η Πρόεδρος Κουρμπανιάν Βίβιαν

Ο Γενικός Γραμματέας Κουρτίδης Γεώργιος

Προηγούμενο άρθροΕορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου
Επόμενο άρθροΣωτήρης Τσιόδρας: «Η χειμερινή περίοδος δεν θα εύκολη – Χάρη στον εμβολιασμό έχουμε αποφύγει 8.400 θανάτους και 5.530 νοσηλείες σε ΜΕΘ»