Προς γνώσιν των αναγνωστών σας αλλά κυρίως προς αποκατάσταση της αλήθειας και της τάξης, σας ενημερώνουμε ότι το κείμενο που συνοδεύει τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από οροφή που δήθεν κατέρρευσε στο ΠΓΝΑ, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, η κατάσταση που απεικονίζεται, αφορά εργασίες – παρεμβάσεις των ανθρώπων της τεχνικής υπηρεσίας, οι οποίες διήρκεσαν λιγότερο από 2 ώρες.

Τα τμήματα οροφής που λείπουν, έχουν αφαιρεθεί προκειμένου οι ίδιοι να αποκτήσουν πρόσβαση στα εντός της ψευδοροφής στοιχεία.

Άλλωστε, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, υπάρχει κομμάτι της ψευδοροφής επιμελώς στηριγμένο στον τοίχο. Συνεπώς, δεν πρόκειται περί κατάρρευσης.

Προφανώς οι φωτογραφίες ελήφθησαν την ώρα που οι τεχνικοί έλειπαν για να φέρουν υλικά και σήμανση για το χώρο. 

Τονίζουμε ότι ο διάδρομος που απεικονίζεται, αφορά την πρόσβαση στο Παθολογοανατομικό Εργαστήριο, μέσω της οποίας διέρχεται μόνον το προσωπικό του Νοσοκομείου και όχι ασθενείς ή συνοδοί ή άλλοι επισκέπτες.

Είναι λυπηρό, καθώς η πρακτική αυτή κάποιων γνωστών – αγνώστων αδικεί κατάφωρα τον φορέα και δεν τιμά τους ίδιους.

Προηγούμενο άρθροΧάρης Στάμος: «Με οικονομοτεχνικά στοιχεία το Υπουργείο Υγείας απάντησε πως δεν συμφέρει η ΜΕΘ Παίδων στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης»
Επόμενο άρθροΧάρης Στάμος: «Η “Ναυαρχίδα” της Υγείας στην περιοχή μας, φαίνεται να “μπάζει” νερά»