O Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε απάντηση για τη φωτογραφία που σχολιάστηκε αρνητικά από τη σύσκεψη στην Μύκη Ξάνθης, όπου δεν τηρήθηκαν μέτρα ασφαλείας, έδωσε ο κ. Χαρδαλιάς. κατά την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου , όπως ανέφερε:

Σήμερα είχα ένα μαραθώνιο μαζί με τους συνεργάτες μας της Γενικής Γραμματείας που καθημερινά δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, πιστέψτε με, πάνω από ωράρια, πάνω από συνθήκες, πάνω από δυνατότητες ξεκούρασης.

Και δεν μπορώ άλλο αυτή την μεμψιμοιρία, την ανθρώπινη αλλά την μεμψιμοιρία. Σήμερα κυκλοφόρησε λίγο πριν μπω μέσα και το έβλεπα πριν λίγο, η φωτογραφία από το δημαρχείο του Εχίνου όπου η φωτογραφία είναι τη στιγμή που είναι μέσα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία τραβήξανε πλάνα και μετά από λίγο βγήκαν έξω. Όλοι φορούσαμε μάσκες, όλοι πλύναμε τα χέρια μας με αντισηπτικά, άλλοι φορούσαν γάντια. Η απόσταση μπορεί να μην ήταν δυο μέτρα, να ήταν ενάμισι αλλά ξέρετε κάτι; Την ώρα της μάχης όσοι είμαστε σε αυτό το μέτωπο και βεβαίως πρέπει να παίρνουμε τα απαραίτητα ατομικά μέσα αλλά να εργαζόμαστε πολύ γρήγορα και σκληρά για να μπορούμε να φέρνουμε αποτέλεσμα.

Ας μην προσπαθούμε να εξειδικεύσουμε και να δημιουργήσουμε την είδηση μέσα από μια διαδικασία την οποία όλοι την υπηρετούμε και την υπηρετούμε με έμφαση στο σκοπό, με συνέπεια στο σκοπό.

Προηγούμενο άρθροΕΒΡΟΣ: 70 φιάλες αίμα συγκέντρωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών & τα μέλη της που υπηρετούν στα ΜΑΤ
Επόμενο άρθροΑξιέπαινη πρωτοβουλία από τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης