Home ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Η ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.(Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο)

Η ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.(Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο)

Αυτή η κοινωνία δεν βάλλεται μόνο από ληστές , κλέφτες και λογής λογής εγκληματίες .Βάλλεται πρωτίστως και κυρίως από εκείνους που ετάχθησαν να την φυλάνε και να την προστατεύουν. Αλλιώς δεν εξηγείται η στάση του αναπληρωτή υπουργού Προ-Πο θλιβερού και χαμερπή σε ήθος Τόσκα , που επιτέθηκε στον υπερήλικα , για το αυτονόητο , να αμυνθεί για την ζωή του και την περιουσία του , όταν κακοποιοί ληστές εισέβαλαν αιφνίδια στο σπίτι του στη Γλυφάδα να τον ληστέψουν.

“Δεν είμαστε φαρ ουέστ , δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κατέχει και να κάνει χρήση όπλου απλά γιατί βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι” Έτσι τοποθετήθηκε ο ανιστόρητος υπουργός ,αλλά ξεχνά , ότι γίναμε φάρ ουέστ . Και γίναμε , γιατί δεν εφαρμόζονται οι νόμοι .Γιατί δεν είναι ικανή η κυβέρνηση , την οποία υπηρετεί να εξασφαλίσει ούτε κατ ελάχιστον ασφάλεια στον πολίτη. Ξεχνά , ότι με την τακτική των ανοιχτών συνόρων μπήκε στην χώρα αυτή κάθε καρυδιάς καρύδι που σκοτώνει , ρημάζει και φεύγει με την λεία στα χέρια μπροστά στα έντρομα θύματά του. Γιατί θίγεται ο υπουργός από την εξέλιξη με τον κοτσονάτο παππού που την “άδειασε” στον θρασύτατο Αλβανό; Αφού η πολιτεία με τα όργανά της αποδεικνύεται ανίκανη να προστατέψει ζωές και περιουσίες , ναι δεν θα αργήσει η στιγμή που οι περισσότεροι θα οπλοφορούμε με νόμιμη άδεια. Τι θα γινόταν άραγε ,αν ο ληστής είχε σκοτώσει τον γενναίο και χαλύβδινο υπερήλικα; Τότε κατά πως φαίνεται δεν θα είχε γνοιαστεί και πολύ ο θλιβερός υπουργός. Γιατί δεν τον είδαμε  να παίρνει ξεκάθαρη  θέση για την νέα ληστεία  στην Κηφισιά  με  θύμα 52χρονο που χαροπαλεύει από τα χτυπήματα  των ληστών. Σε τέτοιου είδους περιπτώσεις  θα κάνει τίποτε ουσιαστικό  για την ασφάλεια  των πολιτών το άφιλο κράτος σας κε Τόσκα; ;Άραγε  μήπως θα έπρεπε  να σκεφτείτε  την παραίτηση  αντί να αναλώνεστε σε πομφόλυγες  για το σάπιο  κράτος  της ανομίας , που δυστυχώς ακόμη υπηρετείτε; Σας τα έχουν πει και άλλοι ( μύδρους εξαπέλυσε ο παλαίμαχος  ποδοσφαιριστής Τσιάτρας εναντίον σας )αλλά από  ότι  φαίνεται δεν σας καίγεται καρφάκι . Έτσι λοιπόν να μην ακούγονται τα γνωστά φληναφήματα , ότι δεν μπορούμε να αυτοδικούμε και άλλα τέτοια εμέσματα ,που εκθέτουν τους ανύπαρκτους αριστεριστές κυβερνήτες μας ακόμη περισσότερο!

Στη χώρα που θεωρεί αυτονόητο να βγάζει με άδειες κάθε τρεις και λίγο τον Κουφοντίνα, να κάνει τα στραβά μάτια στους αντεξουσιαστές , που καίνε και ρημάζουν την Αθήνα και όχι μόνο  και δημιουργούν συγκοινωνούντα δοχεία με το κοινό έγκλημα ,να γνωρίζουν λοιπόν «άθλιοι» τύποι σαν τον  εκτός τόπου και χρόνου Τόσκα , πως είναι ιστορική νομοτέλεια ο πολίτης να πάρει τον νόμο στα χέρια του, όταν ο θρασύτατος εγκληματίας διαβαίνει το κατώφλι του σπιτιού του .Δεν φρόντισε να μάθει ο μυσαρός υπουργός , ότι ο ποινικός κώδικας περιέχει πλέγμα διατάξεων περί άμυνας η εφαρμογή των οποίων οδηγεί μέχρι την απαλλαγή του αμυνόμενου ως λόγος άρσεως του αδίκου;! Γιατί δεν πιστεύω να υπήρξε έστω και ένας που να μη γέλασε με τις γελοίες προτροπές αξιωματούχων της Αστυνομίας, «αν δούμε κλέφτη να μπουκάρει σπίτι μας , να κάνουμε , ότι κοιμόμαστε, για να μη μας χτυπήσει!» Πόσο πιο υποταγμένο στη μοίρα του θέλουν να κάνουν αυτό τον γονυπετή λαό; Γιατί όλη η Ελλάδα όρθωσε διαπρύσιο λόγο υπέρ του υπερήλικα , που έγινε έστω και για λίγο σύμβολο αξιοπρέπειας της χαμένης μας τιμής .Η αφάνταστη ελαφρότητα της σκέψης σας υπουργέ σύντομα θα σας στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας .Κάποια στιγμή το μογιλάλο πλήθος επαναστατεί και προευτρεπίζει (προετοιμάζει) την εξαφάνισή σας . Και τότε είναι η ώρα  να φοβάστε! Και να είστε σίγουρος , θα είναι σύντομα!

Exit mobile version