Home ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! [του Μ.Ουζουνιδη]

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Άρθρο 60
1. Οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση.
2. Η παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα είναι δικαίωμα του βουλευτή, συντελείται μόλις ο βουλευτής υποβάλει γραπτή δήλωση στον Πρόεδρο της Βουλής και δεν ανακαλείται .

Κάποιοι Ιδιοκτήτες – Μεγαλομέτοχοι Κομμάτων απαιτούν από τους Μετόχους τους η να ψηφίσουν ότι θέλουν αυτοί η να παραδώσουν τις Μετοχές τους . Μετά την Μεταπολίτευση 1974 δεν γνωρίζω κανέναν Πρόεδρο Κόμματος να απαιτεί αυτό από τους Βουλευτές του.

Κάθε Ελληνικη Οικογένεια κάνει θυσίες για να ξεπεράσει η Πατρίδα μας την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται . Έχει τα « ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ « της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ . Τον κύριο ΦΙΛΗ ,τον κύριο ΑΛΕΚΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ,τον κύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ ,τον κύριο ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΤΑΘΑΚΗ και άλλους δυστυχώς . Ως πότε κύριε ΤΣΙΠΡΑ και κύριε ΚΑΜΜΕΝΕ θα τους στηρίζετε ? Πως θα πείσουμε τους συμπολίτες μας όταν ένας Υπουργός ξέχασε να δηλώσει 1.000.000 ευρώ , όχι συγγνώμη 800.000 ευρώ ,όχι συγγνώμη 1.800.000 ευρώ ? Για τον Κυριο ΣΤΑΘΑΚΗ στην διάρκεια της βουλευτικής μου θητείας είχε ζητηθεί η ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ του για κακοδιαχείριση χρημάτων από τα ταμεία του Πανεπιστήμιου Κρήτης και δυστυχώς και τότε δεν είχε αρθεί η Ασυλία του . ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ και ΙΣΟΒΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ . Δεν μπορεί αυτό που παρουσιάζει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να είναι «ΤΟ ΝΕΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ « . Δεν πρέπει κυρία ΝΑΤΑΣΑ ΓΚΑΡΑ ως βουλευτής του Έβρου να ελπίζεται η να εύχεστε ότι ο Υπουργός Οικονομικών θα παραμείνει ο κύριος ΣΤΑΘΑΚΗΣ από κάθε άποψη και για το 12% . Το αναφέρατε στο Δελτίο Ειδήσεων του Θράκη ΝΕΤ σε ερώτηση του κύριου Σταυρίδη την Παρασκευή 04/12/2015 . Κυρία Γκαρα τέτοιους Υπουργούς δεν τους έχει ανάγκη ο Ελληνικός Λαός. Θέλω να πιστεύω ότι οι Εβρίτες παρακολουθούν το ενδιαφέρον των τριών κυβερνόντων Βουλευτών για την περιοχή μας . Η φωνή σας δεν ακούγετε για τα ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ στη Βουλή των Ελληνων ! Τουρίστες Υπουργοί εμφανίζονται συχνά στον Έβρο αλλά ενδιαφέρον – λύσεις στα καθημερινά προβλήματα καμία . Τα αναφέρω ακόμα μια φορά 1. Πετρέλαιο θέρμανσης Α¨ Ζώνη 2. Νοσοκομείο Διδυμότειχου 3. Κάθετος Άξονας 4. Υποπροξενείο Ρωσίας στην Αλεξ/πολη 5. Εργοστάσιο Ζάχαρης χρειάζεται πρόσθετη Προσπάθεια 6. Αποζημιώσεις – αποκατάσταση Επεξεργαστήριο Σπαραγγιου Τυχερου και άλλα .
ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ Δ.ΜΑΡΙΝΟΣ
ΔΙΠΛ.ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΈΒΡΟΥ Ν.Δ

Exit mobile version