Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) εκφράζει την ικανοποίησή του για την στήριξη της εκλογικής συνεργασίας «Δημοκρατική Ενωτική Πρωτοβουλία» από την Ελληνορωσική Συμμαχία, με την οποία το ΑΚΚΕΛ ήδη είχε εκλογική συνεργασία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το κίνημα ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στηρίζει τη εκλογική συνεργασία των κομμάτων ΑΚΚΕΛ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΔΙΚΑΙΗ ΕΛΛΑΔΑ και ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ με την Δημοκρατική Ενωτική Πρωτοβουλία. Η Ελληνορωσική Συμμαχία θα συστήσει επιτροπές υποστήριξης του ενωτικού εκλογικού αγώνα σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας και θα στηρίξει τα ψηφοδέλτια με  συμμετοχή μελών και φίλων ως υποψηφίων βουλευτών. Όσοι φίλοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον αγώνα, να το δηλώσουν στον επικεφαλής της επιτροπής αγώνα κ. Κλημέντη Μπαλαμπανίδη στο τηλέφωνο 6942201227.

Το ΑΚΚΕΛ όπως είναι γνωστό έχει στηρίξει την ελληνορωσική συνεργασία και καταδίκασε την ξενοκίνητη επίθεση εναντίον της από το κύκλωμα Κοτζιά & ΣΙΑ, διότι αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν υπέρ των εθνικών δικαίων, αλλά στα πλαίσια διεθνούς εκστρατείας περιορισμού της Ρωσίας προς όφελος των ίδιων παρακρατικών κέντρων που επιτέθηκαν και κατά του ελληνικού λαού με τα Μνημόνια κλπ. Ειδικά για την Ρωσία, ήταν το Open Society και το Integrity Initiative.

Προηγούμενο άρθροΔύο αμερικανικοί όμιλοι διεκδικούν τον λιμένα Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροLiberation: «Είμαστε όλοι Έλληνες Ευρωπαίοι»