Home ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Η Ενότητα για μια Νέα Πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης για την Παγκόσμια...

Η Ενότητα για μια Νέα Πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

8η Μαρτίου. Παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στη γυναίκα και στα ίσα δικαιώματα, πάνω στην εργασία, στην μόρφωση, στην οικογένεια και σε κάθε πτυχή της κοινωνικής-πολιτικής και πολιτιστικής δραστηριότητας.
Ως παράταξη ¨Ενότητα για μια Νέα Πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης¨ αποδίδουμε σήμερα τον ελάχιστο φόρο τιμής σε όλες τις γυναίκες και στους αγώνες τους.

Δέσμευση μας είναι να ενδυναμώσουμε τον ρόλο και τη θέση τους με πράξεις καθημερινά.

Ισχυρή πεποίθηση μας αποτελεί ότι αξίζουν να απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη με ανάληψη θέσεων ευθύνης στην εργασία και στη διαδικασία λήψης αποφάσεων,

Ευθύνη ,χρέος και αποστολή μας να στηρίζουμε ,μέσα από τις κοινωνικές δομές του Δήμου, τη γυναίκα και τα παιδιά της και ειδικά την άνεργη, την χαμηλά αμειβόμενη, την ανασφάλιστη, τη μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας, την πολύτεκνη, τη συνταξιούχο ή την γυναίκα που έχει υποστεί βία.

Η θέση των γυναικών στη παράταξή μας και κατ’ επέκταση ο ρόλος τους στο Δήμο Αλεξανδρούπολης δεν είναι παραχώρηση ή χατίρι. Συνδέεται με την πίστη ότι οι γυναίκες, με τα ιδιαίτερα γνωρίσματα του φύλου τους, αποτελούν αναγκαία προϋπόθεση σε οποιοδήποτε εγχείρημα αλλαγής σελίδας στον Δήμο και στην πόλη.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις Γυναίκες, με υγεία ,δύναμη και προκοπή.

Exit mobile version