Ξεκινήσαν μετά από ένα χρόνο οι αγωνιστικές αθλητικες υποχρεώσεις της Ιωάννας Αραμπατζη

Πέτυχε μια πολύ ωραία κ σημαντική επίδοση κ κατέρριψε ένα 30χρονο ιστορικό ρεκόρ!

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε η Ιωάννα Αραμπατζή στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών και Γυναικων που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καβάλας στις 8 και 9 Μαϊου 2021.

Με βολή της στα 45.26 εκατοστά στον πρώτο της Αγώνα για φέτος έδειξε ότι είναι σε θέση να διεκδικήσει την πρόκριση της με την Εθνική Ομάδα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ταλίν της Εσθονίας που θα γίνει τον Ιούλιο.

Η νεαρή αθλήτρια έστειλε το δίσκο στα 45.26 Μ. και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 42.98μ. από το 2020.

Η Αραμπατζη στη διάρκεια του αγώνα κατέρριψε το ιστορικό ρεκόρ του συλλόγου Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην δισκοβολια το οποίο κρατούσε εδω και 30 περίπου χρόνια και φαινόταν ακατάρριπτο της Ευγενίας Καραγιωργου.

Η αθλήτρια του Δημήτρη Τσιακιρουδη κατέλαβε την πρωτη θέση στον αγώνα, έδειξε ότι φέτος θα ναι πρωταγωνίστρια και πάλι στη κατηγορία της στον ελλαδικό χώρο.

Καλή συνέχεια της ευχόμαστε κ να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους όλους μας με τις αθλητικές της επιδόσεις.

Προηγούμενο άρθροΤιμήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, η ημέρα της Εθνικής Αντίστασης και των Εθνικών Αγώνων κατά του ναζισμού και φασισμού
Επόμενο άρθροΔημιουργία Πολεμικού Μουσείου στην Αλεξανδρούπολη – Πρόταση της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών προς τον Yπουργός Εθνικής Άμυνας