Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ν. Έβρου στηρίζει τις πανελλήνιες κινητοποιήσεις της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και καλεί όλα τα μέλη της, σωματεία, ενώσεις, συλλόγους, συνδέσμους να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 στις 10:30 μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Έβρου.

 

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να αντιμετωπίσουμε όλοι οι Μικρομεσαίοι επαγγελματίες το μεγαλύτερο πλήγμα στο σύνολο της παραγωγικής, μεταποιητικής, εμπορικής και τουριστικής βάσης της χώρας με δυσμενείς συνέπειες στα οικονομικά μεγέθη και με σημαντική επιδείνωση στη δυνατότητα επιβίωσης μας.

 

Είναι απαραίτητο όσο ποτέ να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο, προκειμένου τα αιτήματα και οι προτάσεις μας για ζητήματα όπως το Ασφαλιστικό, Φορολογικό, ΕΝΦΙΑ, Κόκκινα Δάνεια, Χρηματοδότηση ΜμΕ κ.α. να αρχίσουν να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από την Κυβέρνηση.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν για μαζική συμμετοχή, ωστόσο θεωρούμε ότι η προαναφερθείσα κίνηση διαμαρτυρίας θα είναι εφικτή για όλους μας.

 

 

 

Προηγούμενο άρθροM.OYZOYΝΙΔΗΣ:”ΣΤΗΡΙΖΩ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ”
Επόμενο άρθροΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΗΛΥΒΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ (ΦΩΤΟ)