Με την τοποθέτηση του φωτεινού ονόματός της ολοκληρώθηκε ο νέος εορταστικός στολισμός της Ορεστιάδας, που δείχνει φέτος ακόμη πιο ξεχωριστός.

Κυρίαρχο το ζεστό blue royal με τις φωτεινές γιρλάντες στην Κωνσταντινοπόλεως και στον ίδιο τόνο χρώματος ήρθε να προστεθεί ένα νέο σημείο αναφοράς που αναμένεται να προσελκύσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όσων θέλουν να κρατήσουν μια ζωντανή ανάμνηση από τις φετινές γιορτές στην πόλη: μια …λαμπερή “Ορεστιάδα του 2022”, στην μπροστά όψη της κεντρικής πλατείας, που τοποθετήθηκε σήμερα το πρωί και δίνει νέο τόνο στο “μουδιασμένο”, κατά τ’αλλα ένεκα των συνθηκών, γιορτινό κλίμα.

Ο Δημήτρης Βαρσαμακίδης, πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο. και ιθύνων νους όλων αυτών, ευρισκόμενος στην κεντρική πλατεία να συντονίζει τις εργασίες, δήλωσε στο radioevros.gr: “Με αυτή την κατασκευή ολοκληρώνουμε το στολισμό της χριστουγεννιάτικης Ορεστιάδας φέτος, επιχειρώντας να διαμορφώσουμε ένα ξεχωριστό, πιο γιορτινό κλίμα, σε πείσμα των καιρών και του κορονοϊού που μας απαγορεύει να γιορτάσουμε όπως θα θέλαμε”. Με προφανή διάθεση χιούμορ δε, κατέληξε: “Βλέπετε, βάζουμε μόνο το ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ και παραλείψαμε το ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ, γιατί αυτό που θέλουμε όλοι είναι να έχουμε καλή διάθεση και να απολαύσουμε τις γιορτές όσο καλύτερα μπορούμε”.

Πηγή: radioevros.gr

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Προηγούμενο άρθροΗλίας Δαστερίδης: «Καλώ τις διωκτικές αρχές να παρέμβουν στην καταγγελία της παράταξης “Πόλη και Πολίτες”»
Επόμενο άρθρο“Δεν θα επιτρέψουμε να διαλυθεί το 3ο Δημοτικό Διδυμοτείχου” αναφέρει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων