Στο «Παίζουμε Θράκη» με τον Κοσμά Πανταζή στον Maximum FM 93,6 μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας (21/12) η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κολύμβησης, Νόρα Δράκου.

Η 23χρονη κολυμβήτρια που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αλεξανδρούπολη για να προετοιμαστεί για τις πολύ σημαντικές διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετάσχει μέσα στο 2016, μεταξύ των οποίων και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία, μίλησε για όλα. Τόνισε πως μετά  τους ημιτελικούς του Λονδίνου το 2012 στόχος της είναι να βρεθεί στους τελικούς στους φετινούς Ολυμπιακούς και δεύτερους για την ίδια, ενώ αναφέρθηκε και στον προπονητή της επί μία δεκαετία Γιώργο Λεγάκη, του οποίο όπως είπε η συνεισφορά στις επιτυχίες είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Ακόμη, αναφέρθηκε στα κολυμβητήρια της Πάτρας τα οποία υπολειτουργούν (αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη για να προπονηθεί), ενώ πρόσθεσε πως έμεινε έκπληκτη από το κολυμβητήριο της πρωτεύουσας του Έβρου το οποίο όπως είπε είναι πανέμορφο και λειτουργεί άψογα. Επίσης, σε ερώτηση που της έγινε για μία δήλωση που είχε κάνει αναφορικά με την πίστη και την θέληση που πρέπει να έχουν οι Έλληνες αθλητές μέσα τους, τόνισε πως είναι τα βασικά πράγματα για να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Βέβαια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Φεστιβάλ Κολύμβησης του ΟΦΘΑ στο οποίο παραβρέθηκε και βραβεύτηκε, με την βράβευση να κάνει η Χριστίνα Ρουσίδου, μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κολύμβησης που είχε βραβεύσει τη Νόρα Δράκου και πριν 10 χρόνια στο ΟΑΚΑ!

Τέλος, μας αποκάλυψε πως το Θεοδώρα που είναι το βαφτιστικό της όνομα έγινε Νόρα!

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

Θ. ΔΡΑΚΟΥ 21-12-2015 by Maximum936fm on Mixcloud

Προηγούμενο άρθροΠέτροβιτς Δημήτρης: Πάνω απο 100 εκ. ευρώ έχουν δοθεί για αναχώματα στον Έβρο, αντί να τα επενδύουμε σε υποδομές
Επόμενο άρθροΓουμενίδης Ευάγγελος: Δεν περιμένουμε τον κ.Μιχαηλίδη να μας πεί τι να ψηφίσουμε. Εμείς ψηφίσαμε την απόφαση της ΔΕΥΑΑ για να ανακουφισθούν 53 οικογένειες, έστω κι αν ακόμη δεν ψηφίστηκε ο νόμος