Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η συμμετοχή της  Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  στη 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2016. Μία έκθεση που αποτελεί το κορυφαίο γεγονός για τον κόσμο του τουρισμού στην Ελλάδα, έχει επιχειρηματικό αλλά και πολιτικό ενδιαφέρον. Στα εγκαίνια και κατά τη διάρκεια της έκθεσης παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος και ο αρμόδιος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα τουρισμού κ. Μιχάλης Αμοιρίδης.

Το περίπτερο της Περιφέρειας φιλοξένησε Δήμους, φορείς και ιδιώτες αποτελώντας σημείο συνάντησης και προώθησης της περιοχής και των επιχειρηματιών της. Το παρών έδωσαν οι Δήμαρχοι Θάσου κ. Κώστας Χατζηεμμανουήλ και Παρανεστίου κα Αλίκη Σωτηριάδου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, το σύνολο των προέδρων των τοπικών ενώσεων και συνδέσμων ξενοδόχων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Δράμας κ. Άγγελος Καλλίας, Θάσου κ. Πάρις Παρασχούδης, Καβάλας κ. Αντώνης Μιτζάλης, Θράκης κ. Κώστας Χατζηκωνσταντίνου.

Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφθηκαν η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελος, η Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η Γεν. Γραμματέας του Υπ. Τουρισμού κα Ευριδίκη Κουρνέτα, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, ο Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής του Υπ Τουρισμού κ. Γιώργος Τζιάλλας, η κα Βούλα Πατουλίδου Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και Πρέσβειρα της Ελλάδας στο Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τους τουριστικούς προορισμούς Αριστείας: «EDEN – European Destinations of Excellence», ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας και Τουρισμού Περιφέρειας Ηπείρου κ. Στράτος Ιωάννου και ο Πρόεδρος του fedHATTA κ. Λύσσανδρος Τσιλίδης.

www.proininews.gr

Προηγούμενο άρθροΤα αποτελέσματα από στις εκλογές του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου
Επόμενο άρθροΤαχύτερη βαθμολογική προαγωγή για όσους μετακινούνται στην παραμεθόριο