Γράφει ο Κουκουζέλης Χαράλαμπος

Γνωρίζατε ότι εκτός από τη συντροφιά σας, ο σκύλος σας έχει μαζί του μια πνευματική αποστολή να σας υποστηρίξει στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής σας;

Τα σκυλιά είναι πλάσματα που αφήνονται να παρασυρθούν από την αγάπη, την αγάπη και τη φροντίδα. Είναι ειλικρινείς, πιστοί και εξαιρετικά πιστοί. Ναι, είναι ζώα, αλλά έχουν έναν τρόπο να τους έχει κερδίσει τον τίτλο του “Καλύτερου φίλου του ανθρώπου”. Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να πιστέψετε ότι τα κουτάβια μπορούν να είναι άγγελοι που περπατούν ανάμεσά μας με μια ειδική αποστολή για την ανθρωπότητα.

Τα σκυλιά είναι συναισθηματικοί θεραπευτές, δεν θα διστάσουν ποτέ να σας πλησιάσουν και να σας δώσουν ένα καλό γλείψιμο και να σας συνοδεύσουν εάν αισθάνεστε λυπημένοι ή αποθαρρυμένοι. Η αποστολή του μπορεί να αφιερωθεί σε ένα άτομο ή σε μια ολόκληρη ομάδα. Πολλά σκυλιά κάνουν εντυπωσιακή δουλειά με ένα άτομο ή μπορούν να επηρεάσουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων όπως θα έκανε μια οικογένεια. Ένα σκυλί σκύλων σε μια οικογένεια γίνεται αδιαχώριστος φίλος, αλλά υπάρχουν μερικά μυστικά πίσω από αυτήν τη φιλία.
Είναι προστατευτικά ενέργειας
Τα σκυλιά είναι προστατευτικοί άγγελοι που απορροφούν και τις δονήσεις ανισορροπίας από εσάς και από τα μέρη που κατοικείτε. Στη συνέχεια, καθαρίζονται με νερό, φυτά και άλλα στοιχεία. Θυσιαστούν ακόμη και για εσάς όταν υπάρχουν κακές ενέργειες που μπορούν να σας επηρεάσουν. Ξέρουν ποια είναι η αποστολή τους και δεν διστάζουν να σας προστατεύσουν από ότι είναι. Μερικοί ξαφνικοί θάνατοι σκύλων οφείλονται σε αυτές τις ισχυρές ενέργειες που απορροφούν.
Ένας καλός τρόπος για να καθαρίσετε αυτήν την κακή ενέργεια από τα ζώα τους δίνει πολλή αγάπη και στοργή. Τα χάδια επιστρέφουν τη χαρά.
Σας επιλέγουν
Πέρα από ό, τι νομίζετε, σας επιλέγουν και όχι το αντίθετο. Ακόμα και όταν έχετε την ευκαιρία να «επιλέξετε» ανάμεσα σε πολλά κουτάβια, αυτό που σας έχει επιλέξει θα σας πλησιάσει και θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας για να τον επιλέξετε. Και θα ξέρετε ότι έχετε επιλέξει καλά, αλλά δεν ήταν εσείς που επιλέξατε.
Είναι φορείς άνευ όρων αγάπης
Τα σκυλιά είναι πιστά. Κάθε μέρα θα σας δείχνουν ταπεινότητα και άνευ όρων αγάπη. Δεν θα αισθανθείτε ποτέ ότι το σκυλί σας σας έχει ξεχάσει γιατί έρχεται πάντα να σας χαιρετά, κινεί την ουρά του με χαρά να σας δει ακόμα κι αν ήταν μόλις 5 λεπτά αφού σταμάτησαν να σας βλέπουν.
Οι σκύλοι άγγελοι μπορούν να δημιουργήσουν έναν τόσο ιδιαίτερο δεσμό που ακόμη και ο θάνατος του ατόμου που τους άρεσε περισσότερο μπορεί να τους πιέσει στο σημείο να αφήσουν τον εαυτό τους να πεθάνει επειδή η αποστολή τους δεν τελειώνει πλέον στον κόσμο, δεν βρίσκουν πλέον νόημα στη ζωή. Υπήρξαν γνωστές περιπτώσεις όπου η απώλεια του ανθρώπινου φίλου οδηγεί αυτά τα κατοικίδια ζώα να υποφέρουν από μια «αιώνια» αναμονή, την ελπίδα ότι θα επιστρέψει και αν καταλάβουν ότι έχει φύγει για πάντα επιτρέπουν στον εαυτό τους να πεθάνει για να τον συναντήσουν σε άλλο αεροπλάνο επίγνωση.
Είναι ευαίσθητοι σε κάθε είδους δονήσεις
Συνδέονται με πολύ υψηλές δονήσεις και είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι, είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται πολύ περισσότερα από ό, τι φαντάζεστε, είναι ενεργειακά ραντάρ, είναι πάντα σε εγρήγορση ακόμη και όταν τα βλέπετε να ξεκουράζονται. Έχουν εντυπωσιακή ευαισθησία στην ακοή, όπως και η μυρωδιά και η όρασή τους. Μπορούν να δουν μέσα από διαστάσεις και επίπεδα που οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντιληφθούν. Γι ‘αυτό γίνονται ανήσυχοι και ανήσυχοι πριν από μια παράξενη παρουσία.
Είναι οι τέλειοι συναισθηματικοί θεραπευτές
Σε προσωπικό επίπεδο θα γνωρίζουν πάντα τον ιδιοκτήτη τους και την οικογένεια που τους υποδέχθηκε. Εξασφαλίζουν ότι όλα είναι πάντα αρμονικά. Όταν αισθάνονται θλίψη, κατάθλιψη, θραύση ή αρνητικά συναισθήματα, αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν τη διάθεσή σας. Η κίνηση της ουράς του εκπέμπει δονητικά κύματα που εναρμονίζουν το περιβάλλον. Είναι σημάδια αγάπης.

Τα σκυλιά είναι οι καλύτεροι φίλοι, οι καλύτεροι σύντροφοι στη ζωή. Είναι παιχνιδιάρικοι και αθώοι, είναι απλώς άγγελοι που κάνουν 4 μικρά πόδια κάνοντας τη ζωή σας ευτυχισμένη.

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Χαρίτου: Η κυβέρνηση δε λαμβάνει κανένα μέτρο για την ανακούφιση των πληττομένων κοινωνικών ομάδων
Επόμενο άρθροΟ Θεοφάνης Ισακίδης στο Μέλαθρον Οικουμενικού Ελληνισμού