Το απόγευμα του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιηθηκε η βιβλιοπαρουσίαση της ποιητικής συλλογής “ΓΡΙΜΟΡΙΟ”,  του συγγραφέα Χρήστου Δούκα από τις εκδόσεις “ΟΣΤΡΙΑ” στην αίθουσα Αλέξανδρου Κρητή , στο Νομαρχείο,

Την βραδιά συντόνισε και παρουσίασε ο Δημήτρης Κολιός, ενώ η Κατερίνα Σικλαφίδου μας εισήγαγε στο “Γριμόριο” και στον ποιητικό κόσμο του συγγραφέα.

Ο Αθανάσιος Γιαλαμάς μίλησε γι’ αυτόν, αλλά και για την ενεργή καλλιτεχνική του παρουσία, ενώ ο Κωνσταντίνος Παπαγιάννης, αλλά και ο ίδιος ο ποιητής απήγγειλαν τους “προβληματισμένους στίχους”, όπως περίτεχνα λέει ο Δημοσθένης Δούκας για τον λόγο του Χρήστου στον πρόλογο του εν λόγω βιβλίου.

Η μουσική επένδυση άνηκε στην Αμαλία Δούκα και στον Βαγγέλη Καψάλη ερμηνεύοντας μελοποιημένη ποίηση, ενώ η Βενετία – Μαρία Αποστολοπούλου μας ταξίδεψε νοερά σε “άλλους” τόπους.

Το δημιουργικό των προσκλήσεων, του πόστερ αλλά και η μουσική ενορχήστρωση έγινε από τον Πάνο Δούκα. Χορηγός εκτυπώσεων το Bit και ο Αντώνιος Παπουτσάκης.

Το “Γριμόριο” διατίθεται στην Αλεξανδρούπολη αποκλειστικά από το Καφέ/Βιβλιοπωλείο Κάφκα, Εμπορίου 41.

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Με την υποστήριξη: Ε.ΠΟ.Φ.Ε., Ωδείο Φαέθων, Ομάδα Ποίησης και Λογοτεχνίας Εβριτών Δημιουργών.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Προηγούμενο άρθροΠαναγιώτης Καλακίκος: “Ακόμη μια περιουσία ενός συνδημότη μας καταστρέφεται σήμερα απο φωτιά που προκάλεσαν οι Λαθρομετανάστες”
Επόμενο άρθροΣυνάντηση της Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε. με τον Δήμαρχο Ορεστιάδας Μαυρίδη Βασίλη