Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τελέσθηκε σήμερα η Δοξολογία για τον εορτασμό των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω, στο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Ανθίμου

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης τίμησε τους τρεις αγίους με θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη , παρουσία του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνου Κούκουρα, Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Π.Υ Αλεξανδρούπολης καθώς και συνταξιούχων του σώματος.

Με το πέρας της δοξολογίας αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου ΠΣ Βασιλείου Ματθαιόπουλου στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει «[…] ορμώμενοι από το παράδειγμα των Αγίων Προστατών μας, τη γενναιοψυχία, το σθένος και την αποφασιστικότητά τους, ας συνεχίσουμε να εκτελούμε τα καθήκοντά μας, δίνοντας έναν διαρκή αγώνα που απαιτεί σκληρή και συστηματική δουλειά, αποδοτική συνεργασία με άλλους φορείς και συντονισμένη προσπάθεια από όλους μας. Άνδρες και γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος, δεν έχω παρά να σας εκφράσω την ευαρέσκεια και τα συγχαρητήριά μου για το ζήλο και την υπευθυνότητα που επιδεικνύετε καθημερινά, προσφέροντας τις υπηρεσίες σας στο κοινωνικό σύνολο. Ας ευχηθούμε και ας παρακαλέσουμε τους Προστάτες μας τη δύσκολη ώρα που καλούμαστε να ανταποκριθούμε στα επιφορτισμένα καθήκοντά μας, να βρίσκονται πάντα δίπλα μας και να μας καθοδηγούν.[…]».

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

 

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Τσότρας: “Κλοπή στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μέστης”
Επόμενο άρθροΗ Σχολή Επιστημών Αγωγής του ΔΠΘ συμμετέχει στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της πόλης!