Στην κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, με την Υποεπιτροπή Νησιωτικών & Ορεινών Περιοχών της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών, μετείχε ο Σταύρος Κελέτσης.

Ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, απηύθυνε στον Υπουργό Τουρισμού, ερώτηση που εστίασε στο παρόν και στην επόμενη μέρα της πληγείσας Σαμοθράκης.

Ο Σταύρος Κελέτσης, υπογράμμισε την ανάγκη αναβάθμισης των ιαματικών πηγών, την αδειοδότηση, νόμιμη λειτουργία και ουσιαστική αξιοποίηση του Κάμπινγκ, την εκμετάλλευση του «Ξενία» και την ανακούφιση των πληγέντων επαγγελματιών και τουριστικών παραγόντων.

Ο βουλευτής Έβρου, εστίασε στο τελευταίο, ζητώντας από τον Υπουργό ιδιαίτερη μέριμνα –κυρίως- για τους επαγγελματίες που ζουν μέσα από τον τουρισμό και υπέστησαν μεγάλο πλήγμα από τα γεγονότα του καλοκαιριού.

«Δε μπορεί να έχουμε 10 – 12 ώρες αναμονή των οδηγών στο Τελωνείο των Κήπων»

Το Τελωνείο των Κήπων και το σημείο εισόδου – εξόδου στη Νυμφαία, βρέθηκαν επίσης στην ερώτηση του βουλευτή.

Ο ίδιος επισήμανε την ανάγκη αναβάθμισης της υποδομής στους Κήπους, αναφέροντας πως «χρειαζόμαστε σίγουρα ένα νέο Τελωνείο», δηλώνοντας πως οι πολλές ώρες ταλαιπωρίας των διερχόμενων, είναι μια κατάσταση που πρέπει να αντιμετωπιστεί στη ρίζα της.

Προηγούμενο άρθροO Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου κατέθεσε υπόμνημα στην Υφυπουργό Παιδείας σχετικά με την δημιουργία ενός πιλοτικού πειραματικού σχολείου σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας στην Αθήνα, το οποίο θα λειτουργεί με σύγχρονα πρότυπα βάση του Σουηδικού Μοντέλου
Επόμενο άρθροΑγιασμός στο Κοινωνικό Εργαστήριο Μελέτης του «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ» , στην Αλεξανδρούπολη