Έχοντας γείρει στο πλατύσκαλο της οικίας όπου έζησε ο Μίκης Θεοδωράκης και άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη (2/9) ο σκύλος του μουσικοσυνθέτη δείχνει πως υποφέρει.

Φανερά καταβεβλημένος παραμένει εκεί για αρκετή ώρα χωρίς να επηρεάζεται από όσους μπαινοβγαίνουν στο σπίτι αποχαιρετώντας τον δικό του Μίκη.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα που δείχνει τον σκύλο του Μίκη Θεοδωράκη και συγκινεί τους πάντες πρόβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός Open κατά τη διάρκεια ζωντανής του σύνδεσης από το σπίτι του μουσικοσυνθέτη.

Όπως είπε η δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού ο σκύλος από τη στιγμή που πέθανε ο μουσικοσυνθέτης καθόταν στο ίδιο σημείο, χωρίς να κουνιέται σαν να πενθεί.

Ο σκύλος που ακούει στο όνομα Μυρτώ, ίδιο με αυτό της συζύγου του μουσικοσυνθέτη, έμεινε για αρκετή ώρα χωρίς να επηρεάζεται από όσους επισκέπτονται το σπίτι, αποχαιρετώντας με τον δικό του τρόπο τον Μίκη.

ΠΗΓΗ www.tilestwra.com

Προηγούμενο άρθροΠαραολυμπιακοί Αγώνες: Χρυσό μετάλλιο και παγκόσμιο ρεκόρ ο Γκαβέλας στα 100 μέτρα
Επόμενο άρθροΓ. Πατλάκας: «Το Νοσοκομείο δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα λειτουργίας – Το 92% του υγειονομικού προσωπικού είναι εμβολιασμένοι»