Συνάντηση εργασίας είχε το Προεδρείο Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θράκης με το Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, εγκαινιάζοντας μια συνεργασία που φιλοδοξεί να αντιμετωπίσει σειρά προβλημάτων και εκκρεμοτήτων της περιοχής μας.

Ο Πρόεδρος των Συμβολαιογράφων κ. Τερζίδης μαζί με τους Συμβολαιογράφους κυρία Λαζίδου Καβάλας και Εφραιμίδης Αλεξανδρούπολης έθεσε σειρά ζητημάτων του κλάδου και της Περιφέρειας μας που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Ήδη η πρώτη κοινή παρέμβαση στον αρμόδιο Υπουργό Κ. Χατζηδάκη είχε ως αποτέλεσμα την παράταση του χρόνου για την τακτοποίηση του Κτηματολογίου.

Ο Βουλευτής Ροδόπης ζήτησε από τους Συμβολαιογράφους να προετοιμάσουν σχετικό υπόμνημα προτεραιοτήτων, ώστε να παρέμβει στα αντίστοιχα Υπουργεία διεκδικώντας μαζί τους την επίλυση παλαιών και νεότερων ζητημάτων που αφορούν στο Νομό.

Όπως τόνισε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του Προέδρου κ. Τερζίδη: «Η Κυβέρνηση αυτή πιστεύει βαθιά στην προστασία του ιερού δικαιώματος της ιδιοκτησίας, γι’ αυτό και μια από τις πρώτες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού που ήδη υλοποιείται ήταν η μείωση του ΕΝΦΙΑ».

Προηγούμενο άρθροΜε λαμπρότητα τελέσθηκε η Πανήγυρις στο Ιερό Κελλί Μαρουδά, στο Άγιο Όρος
Επόμενο άρθροΣε κλίμα συγκίνησης ο εσπερινός για την Παναγία την Παντάνασσα στο Πόρτο Λάγος