Το μακροχρόνια οργανωμένο σχέδιο των κοσμοεξουσιαστών με τα πιόνια των πολιτικάντηδων.

Παρατηρείστε λοιπόν αγαπητοί Συνέλληνες αλλά και καθεύδοντες νεοέλληνες ,ότι παρά τις εξαγγελίες των θλιβερών Συριζαίων και των πιστών ακολούθων Ανέλ η χώρα συνεχίζει να βυθίζεται στα χρέη , στο οικονομικό αδιέξοδο με την παντελή ανυπαρξία ανάπτυξης , στην διαρκή και παρατεταμένη υποτέλεια στους οθνείους και στυγερούς κοσμοεξουσιαστές ,που ελέγχουν τα πάντα και προευτρεπίζουν την πλήρη άλωσή μας. Αυτό τον καιρό συντελείται το μεγαλύτερο ξεπούλημα της χώρας και μάλιστα κατά τον πιο ύπουλο τρόπο, Στρατιές λαθρομεταναστών εισρέουν καθημερινά από το άλλοτε Ελληνικό Αιγαίο και έτσι υπό το πρόσχημα των προσφύγων αλλάζουν συνεχώς τα πληθυσμιακά δεδομένα της χώρας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…Το παράδειγμα στις Μοριές Λέσβου είναι ενδεικτικό στο τι πρόκειται να επακολουθήσει ,όταν οι στυγνοί κοσμοκράτορες πάτρονες του διεθνούς Σιωνισμού δώσουν το πράσινο φώς. Πληροφοριακά τα ξένα κέντρα, όποια είναι αυτά, διοργανώνουν μέχρι και σεμινάρια με αντικείμενο εργασιών, πώς Ελλάδα και Τουρκία θα διαχειριστούν μαζί την προσφυγική κρίση ,επί το αληθέστερο λαθρομετανάστευση, εξευρίσκοντας τάχα κοινές και αποδεκτές λύσεις…Κανείς δεν αναρωτιέται πως λύσεις δεν μπορεί να σου δώσει ο ληστής και ο κλέφτης;! Τα δικά μας πολιτικά κνώδαλα εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές για συνδιαχείριση του Αιγαίου με τους πασάδες της Ανατολής και έτσι εξηγείται, γιατί ο Αλέξης τις προάλλες έκλινε το γόνυ στον Σουλτάνο Ερντογάν στο γεμάτο τουρκικές σημαίες και παντουρκισμό ξενοδοχείο του ,επισκεπτόμενος τον στην Νέα Υόρκη(!), με πλήρη απουσία της
Ελληνικής…Μπροστά σε αυτά όμως που συμφώνησε δουλικά ο εβραϊκής καταγωγής πρωθυπουργός μας(τρομάρα του!) καθώς και οι συνοδεύοντες αυτόν Νενέκοι, ο ευτραφής Κοτζιάς και ο ψοφοδεής Μουζάλας με τον «τσαμπουκά»Ταγίπ σχετικά με το προσφυγικό και την από κοινού διαχείριση στο Αιγαίο, η ανυπαρξία σημαιών στους ούτως ή άλλως δορυάλωτους πολιτικάντηδες μας κατά την διάρκεια των δήθεν συναντήσεων και διαπραγματεύσεων, αποτελεί παρωνυχίδα και σταγόνα στον Ωκεανό.
Πάρτε το λοιπόν απόφαση, οι ξένοι πάτρονες Ρότσιλντς και Ροκφέλερ επιθυμούν να αναμείξουν την φυλή μας κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να μην υπάρχει σε λίγα χρόνια γηγενής Ελληνικός λαός, σημείο αντίστασης και ζείδωρης Διαφορετικότητας στα ισοπεδωτικά σχέδια της παγκοσμιοποίησης! Οργανωμένο σχέδιο που κρατά τις ρίζες του από τις απαρχές του περασμένου αιώνα. Τότε που ο σκοτεινός και συνάμα μυσαρός ευπατρίδης Richard Coudenhove Kalergi, κοσμοπολίτης της εποχής, ανέπτυξε την θεωρία για τον εποικισμό της Ευρώπης με σκουρόχρωμες ράτσες τύπου αιγυπτίων μέσα από τα εωσφορικά βιβλία του Praktischer Idealismus και Adel. Τόσο πολύ ενθουσίασε την στυγνή και υποταγμένη στο χρήμα του Εωσφόρου οικογένεια των Rotschilds, που τον χρηματοδότησαν με 60000 χρυσές λίρες για διάδοση των “ρατσιστικών “θεωριών του απανταχού της αναταραγμένης τότε Ευρώπης. Μετά το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου ,ιδρυτής των πρώτων ευρωπαϊκών θεσμών Euratom και Ένωσης χάλυβα και άνθρακα ήταν ο δαιμονικός Kalergi…Είχε λοιπόν κάθε λόγο να θεμελιώσει την νέα Ευρώπη πάνω σε αυτές τις σκοτεινές και ισοπεδωτικές αρχές της επερχόμενης παγκοσμιοποίησης Από τότε λοιπόν απεργάζονται τις τύχες αυτής της ωραίας χώρας, που τους καθόταν πάντοτε στον σβέρκο. Βλέπετε η Ελλάδα στην αυθεντική της μορφή περιέχει φώς ,πνεύμα, ευρηματικότητα, ευφυϊα, αντίσταση, διαφορετικότητα…!Κι αυτό δεν τους αρέσει. Και φυσικά δεν θα μείνουν μόνο εκεί. Αφού απώτερος σκοπός τους είναι ,μέσα από μια στοχευμένη παγκόσμια θρησκεία να χαθεί ο,τιδήποτε ορθόδοξο Χριστιανικό, να χαθεί η πίστη μας, αυτή που μας κράτησε τόσες εκατονταετίες στα δύσκολα χρόνια δηλαδή στους αιώνες της ερεβώδους τουρκικής σκλαβιάς…Σήμερα όμως εμείς γυρίζουμε την πλάτη στον Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία ,με άλλα λόγια στον ίδιον το Χριστό και επιτρέπουμε την δήωση και καταστροφή μας μέσα από την αβελτηρία της πλήρους εξάρτησης από τους εμετικούς κοσμοκράτορες. Αυτό δεν κατέδειξε αλήθεια η σύνοδος των εκκλησιών στην Κρήτη; Και όλα αυτά γιατί; Γιατί απουσιάζει από τους θλιβερούς πολιτικάντηδες μας αλλά δυστυχώς και από μια μερίδα του υποταγμένου κλήρου ,η έμπνευση και η αγάπη για το Έθνος! Αν υπήρχε θα έδιναν μάχες για τα δίκαια του πραγματικού Ελληνισμού, δεν θα ήταν άχρωμοι και απρόσωποι διεθνιστές αλλά λιοντάρια ,νέοι Παλαιολόγοι, που θα πέθαιναν για την πατρίδα και την τιμή τους. Σιγά…Σήμερα όλα αυτά τα θλιβερά πολιτικά αθύρματα νοιάζονται μόνο για την μάσα και το σαρκίο αυτών και της οικογένειάς τους ,που θα διαιωνίσει την δυναστεία. Το σαράκι όμως της απατηλής δημοκρατίας έκανε καλά την δουλειά του εδώ και σαράντα δύο χρόνια…Έκανε συνάμα τον νεοέλληνα εξαρτώμενο από ρουσφέτια και τετριμμένες απολαύσεις…Χωρίς αυτές ,αποδεικνύεται, ότι δεν μπορεί να ζήσει. Γι αυτό συνεχίζει την επαίσχυντη νοοτροπία του μέχρι και σήμερα.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα τα αυτοκίνητα με τουρκικές και βουλγαρικές πινακίδες έχει πληθυνθεί αφάνταστα στον χώρο της Βόρειας Ελλάδας. Με τουρκικές και βουλγάρικες πινακίδες οχήματα ,διπλάσια από πέρυσι, συνεχίζουν αμείωτα να κυκλοφορούν και μετά το καλοκαίρι , που έστω την θερινή περίοδο με τον τουρισμό, δικαιολογούνται. Όμως μετά; Που πάνε ,που καταλύουν, με ποιούς ασχολούνται;. Δίνουν προς το παρόν λεφτά στους επιχειρηματίες, αγοράζουν και μισθώνουν ακίνητα, κινούνται…Υποστηρίζουν άραγε ανθελληνικά συμφέροντα στα ενδότερα της Θράκης; Κανείς δεν νοιάζεται, γιατί τόσο όψιμο ενδιαφέρον από όλους αυτούς. Η άλωση όμως επέρχεται σιγά- σιγά…Όταν όμως θα μας έχουν αγοράσει όλους ,τότε θα ζητήσουν λογαριασμό. Δεν είναι πολύς ο χρόνος που κατά την περίοδο της Βουλγαρικής κατοχής οι βούλγαροι έκαιγαν, ρήμαζαν, βίαζαν… Εξ άλλου νωπές είναι ακόμη οι μνήμες της πολύπαθης Κύπρου αλλά και της μεγάλης συμφοράς από την μικρασιατική καταστροφή .Ας μη ξεχνάμε λοιπόν , πως ο χρόνος δεν μπορεί να τα σβήσει όλα χάριν του ευδαιμονισμού. Όχι πολεμοχαρείς, υποψιασμένοι ,Ναι! Όλα όμως έτσι όπως εξελίσσονται βαδίζουν βάσει οργανωμένου σχεδίου για την άλωση της χώρας. Τότε όμως κατά πως πάνε τα πράγματα δεν θα υπάρχει αναστροφή, όλα θα έχουν πάρει μια πορεία ολοκληρωτικής αλλοίωσης και αλλοτρίωσης του Ελληνισμού. Οι νεοέλληνες δεν το καταλαβαίνουν ,γιατί ακόμη σκοτώνοντας τα έτοιμα ,περνάνε καλά…Δεν μάχονται δυστυχώς υπέρ βωμών και εστιών. Θλιβερό, που ακόμη δεν έμαθαν ή ξέχασαν, πως η Τροία αλώθηκε από μέσα..! Όποιος όμως ξεχνά την ιστορία του ,είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει.

Προηγούμενο άρθροΔείτε το αποτελέσματα σας , απο το Run-Greece Αλεξανδρούπολης!
Επόμενο άρθροΚλείνουν 3 στα 10 αστυνομικά τμήματα – «Καταργούν» τη Δίωξη Ναρκωτικών