Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΩΝ …

Η Πολιτεία ανοίγει κερκόπορτες..;

Από τον  Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο  

 

Σε πολλά παράδοξα  μας έχει συνηθίσει η κυβέρνηση  της «αριστεράς».Από τους «λάθρο» που λιάζονται  , τις οργανωμένες παρελάσεις των ομοφυλοφίλων με ό, τι πιο χυδαίο βάζει ο νους του ανθρώπου ,-είδατε φωτογραφίες  και καταλάβατε!- το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στους οθνείους πάτρωνες αλλά και το ανερυθρίαστο ξεπούλημα της  μαρτυρικής και αγέρωχης Μακεδονίας. Όλα αυτά και άλλα τόσα συνθέτουν το πάζλ του περιθωρίου και των ορίων της ανθρώπινης  αξιοπρέπειας .Η νοοτροπία όμως της «αριστερής κυβέρνησης» ξεπέρασε κάθε όριο , όταν πρόσφατα νομοθέτησαν πως στα τρόφιμα και στα καλλυντικά θα  μπορούν να περιέχονται με την «βούλα του Νόμου» ουσίες της τετραϋδροκανναβινόλης, κύριο συστατικό της κάνναβης .Με νόμο η ουσία αυτή αποχαρακτηρίστηκε  σε ποσότητα μέχρι 0,2 και δεν περιλαμβάνεται πια στις ναρκωτικές ουσίες .Η ουσία όμως αυτή ευθύνεται για τις οργανικές και ψυχικές συνέπειες της κάνναβης. Αλήθεια κανείς από την «ευκλεή»(; )κυβέρνηση δεν σκέφτεται  πως ο Νόμος αυτός μπάζει από παντού και δεν κάνει τίποτε άλλο από το να μετατρέπει την χώρα σε βασίλειο της μαστούρας με τους νέους , σε μεγάλο ποσοστό να έχουν γίνει εξ αιτίας της παραίσθησης «κινούμενα φαντάσματα». Γιατί  κυρίως οι νέοι μας μαστίζονται από την κατάρα των ναρκωτικών .Στον ανθό αυτής της κοινωνίας σταλάζει το δηλητήριο της παγκόσμιας συμμορίας του εγκλήματος. Έτσι όλοι δήθεν τα κυνηγούν , αλλά όλοι τουλάχιστον σιωπηρά τα αποδέχονται  . Τώρα η θλιβερή αυτή κυβέρνηση πέρασε και στο επόμενο βήμα . Βάζει το χασίς μέσα στα τρόφιμα και τα καλλυντικά. Η απόλυτη εξάρτηση από την ουσία αυτή! Και να σκεφθεί κανείς, ότι μέχρι το 2017 το Γενικό Χημείο του Κράτους απαγόρευε την κυκλοφορία βρώσιμων  προϊόντων από κάνναβη , ακριβώς γιατί στην κάνναβη , υπήρχε η ψυχότροπη αυτή ουσία. Αλήθεια τι άλλαξε και επιτράπηκε η ύπαρξη της ουσίας αυτής , που τόσα προβλήματα μπορεί να επιφέρει στον άνθρωπο;!

Μη μου πείτε , πως αυτό δεν είναι  ένα οργανωμένο σχέδιο από τους κοσμοεξουσιαστές , για να καθυποτάξουν παντελώς  τον πάλαι ποτέ ανήσυχο αυτό λαό και μάλιστα την Νεολαία του , να τον αποκοιμίσουν,  δημιουργώντας ζοφερές ψευδαισθήσεις , ότι αφού ο νόμος επιτρέπει την ψυχότροπη αυτή ουσία, ο καθένας  νομιμοποιείται να την ψάχνει και να την βρίσκει στα ράφια των σούπερ Μάρκετ !Και αυτή η στάση της πολιτείας  έχει λάβει διαστάσεις όμοιες με αυτές ενός όζοντος «χοιροστασίου» .Αντί να περιφρουρήσει την κοινωνία από τον παράνομο εθισμό , σπρώχνει την νεολαία  να βρει την ουσία αυτή ελεύθερα και δίχως έλεγχο στα ράφια των Σούπερ Μάρκετ! Και με την ευκαιρία, που είναι οι δράσεις πρόληψης αυτού του κροκοδείλιου  κράτους; Αρκείται μόνο σε κάποιες εξόφθαλμες περιπτώσεις στην επιβολή δρακόντειων ποινών. Λείπει όμως η συνεχής ενημέρωση παιδιών από μικρή ηλικία , μαθητών , φοιτητών , νέων  που ζουν σε υποβαθμισμένες περιοχές με σεμινάρια και συνεχείς δράσεις για να προληφθεί το «κακό» από την ρίζα του .Εδώ όμως η κρατική εξουσία έχει αποθεώσει την καταστολή .Τυχαίο άραγε ή  ο σίγουρος δρόμος για να ελέγχονται άνθρωποι;!

Όλοι μας γνωρίζουμε με το χέρι στη καρδιά   , ότι δεν υπάρχει διάκριση ναρκωτικών σε «σκληρά  και μαλακά».Όλα τα ναρκωτικά μπορούν να κάνουν κακό  ακόμη και τα πιο αθώα. Πως; Με την συνεχή και άνευ ορίων χρήση , που κάνει τον άνθρωπο  έρμαιο των παθών του . Αλλά και γιατί τα μαλακά είναι ο προθάλαμος για τον ερεβώδη κόσμο των σκληρών…Ο ηθικός αυτουργός  αυτής της κατάντιας είναι το ίδιο το κράτος .Δε είναι όμως μόνο η κατανάλωση  των τροφίμων αλλά με τον νόμο για την ολοκλήρωση του εγκλήματος , προσδιορίζονται  οι χρήσεις γης για τις οποίες «επιτρέπονται η καλλιέργεια και η επεξεργασία της κάνναβης».Με το όριο των 0,2 του γραμμαρίου  και την αποποινικοποίηση της ουσίας αυτής καθίσταται δυνατή η κατ εξαίρεση παραγωγή , κατοχή , μεταφορά, αποθήκευση , προμήθεια των  πρώτων υλών και των ουσιών των ποικιλιών ινδικής κάνναβης . Δηλαδή στη χώρα στήνεται ένα απέραντο παζάρι διαμετακόμισης ναρκωτικών .

Είναι άραγε αυτό πολιτισμός;  Αποδεχόμαστε δηλαδή την «μαστούρα» κάθε περιθωριακού  τύπου της κυβέρνησης και δεν νοιαζόμαστε , ότι η αρρωστημένη αυτή κατάσταση θα πλήξει κυρίως τα παιδιά μας .Με την  για ακόμη μια φορά αδιάφορη και παθητική στάση μας να ξέρετε πως έρχονται χειρότερα . ..

Εκφυλισμένες κοινωνίες  ποτέ δεν άντεξαν. Ισοπεδώθηκαν στο διάβα του χρόνου  πάντοτε από ισχυρότερους αντιπάλους. Είναι άραγε αυτή η μοίρα που πρέπει  σε έναν ολόκληρο λαό ;Να βλέπουμε την πλήρη απαξίωσή και αποσύνθεσή μας και  να μη νοιαζόμαστε ούτε κατ ελάχιστο για την αντιμετώπιση του ζοφερού προβλήματος εθισμού και εξάρτησης  μιας ολόκληρης κοινωνίας, από νομιμοποιημένες ναρκωτικές ουσίες … Αλήθεια , γιατί ο ποινικός Νόμος μετά την πιο πάνω αποποινικοποίηση  συνεχίζει να τιμωρεί τους χρήστες ινδικής κάνναβης; Δεν αποδεικνύεται περίσσια η υποκρισία των οργάνων αυτής της χώρας;!

Προηγούμενο άρθροΘεόδωρος Σκίνδρης: “Το Διδυμότειχο… ή ένας τρελος ή ένας ρομαντικός μπορεί να το σώσει…”
Επόμενο άρθροΠαρασκευάς Πατσουρίδης: “Το πρόβλημα με τη λειψυδρία στο Διδυμότειχο είναι μεγάλο αλλά προσπαθούμε να το λύσουμε βήμα-βήμα”